Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Inline bruslení

Jiří Kuban, Jiří Kirchner, Oto Louka

Grada | 2006

Kategorie:

59 Kč 39 Kč

Stav:
Dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 61
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-247-1575-9 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 20. května 2021 10:06
Číslo položky: 184790

Inline bruslení, nebo chcete-li inline skating, je poměrně mladá sportovní disciplína, která se do naší země dostala z USA. Tato kniha se může stát zdrojem základních informací pro ty, kterým se tento sport zdá atraktivní a uvažují, že by ho zkusili.

Komentáře ke knize
Jiří Kirchner

Autor metodických a monografických publikací v oblasti psychologie sportu, zážitkové pedagogiky a hudební teorie a pedagogiky. Tvůrce úspěšných mezinárodních grantových projektů. Předseda redakční rady časopisu Journal of Outdoor Activities. Člen redakčního kruhu odborného časopisu pro zážitkovou pedagogiku Gymnasion. Tajemník České asociace psychologů sportu a člen International Committee for Adventure Therapy. V oblasti univerzitního vzdělávání působil na Univerzitě Karlově v Praze, Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a naposledy na Pacific Institute for Sport Excellence, Centre for Sport & Exercise Education, Camosun College, BC, Kanada, se kterou stále externě spolupracuje. Jeho profesní a výzkumná orientace se týká především vývoje a aplikace kurikulí v oblasti Environmental Fitness a Experiential Education. Profesně se orientuje na problematiku psychologie sportu a odolnosti, dobrodružné sporty , dobrodružnou terapii a zážitkovou pedagogiku. Je autorem či spoluautorem mnoha metodických publikací.

Oto Louka

Narozen 1956. PaedDr., vysokoškolský pedagog tělesné výchovy, vyučuje snowboarding, lyžování a horolezectví.

Jiří Kuban

Narozen 27.11.1958 v Praze. PaedDr., vysokoškolský pedagog, práce z didaktiky tělovýchovy a sportu, sportovní psychologie, též práce o hrách mládeže a pobytu v přírodě.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat