Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Hormonální jógová terapie : pro znovuaktivování hormonálního systému a odstranění symptomů menopauzy, premenstruačního syndromu, polycystických vaječníků a neplodnosti

Dinah Rodrigues

Fontána | 2014

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 280
Jazyky: česky
Překladatel: Lucie Těšnovská
ISBN: 978-80-7336-752-7
Vystaveno: čt 25. listopadu 2021 15:44
Číslo položky: 248647

Dinah Rodrigues je jógová terapeutka, která vystudovala filozofii a psychologii na Univerzitě Sao Paulo v Brazílii. Hormonální jógovou terapii vytvořila na základě mnoha let vlastního studia, praktikování a vyučování hathajógy. Cílem této terapie, jež vychází z fyziologie a jógových technik, je pomoci ženám, které trpí důsledky snížené hladiny hormonů v průběhu menopauzy. Dinah Rodrigues je v Brazílii velmi známou osobností a vyučuje hormonílní jógovou terapii po celé zemi. Každý rok také pořádá semináře v Evropě - v Anglii, Německu, Švýcarsku, Španělsku, České republice, Portugalsku a v dalších zemích.V této knize vám uznávaná jógová terapeutka Dinah Rodrigues představuje novou formu dynamické jógy - hormonální jógovou terapii, která je sestavena tak, aby znovu aktivovala tvorbu ženských pohlavních hormonů, jejichž hladina se snižuje v průběhu menopauzy.Tato technika však pomáhá také mladším ženám, které trpí PMS (premenstruačním syndromem), bolestivou menstruací, polycystickými vaječníky a některými příčinami neplodnosti.Cviky jógové terapie jsou snadno proveditelné, nevyžadují žádné předchozí znalosti ani zkušenosti s hathajógou a jsou velmi účinné. Tato kniha objasńuje fyziologické změny v průběhu menopauzy a jejich dopady na celkovou životní pohodu, zdraví a emoční rovnováhu žen. Informace o příčinách těchto symptomů pomohou ženám pochopit to, čím procházejí a jak tuto situaci mohou zvládnout. Hormonální jógovou terapii je přirozenou terapií k odstranění problémů spokojených s menopauzou a nízkou hormonální hladinou.

Komentáře ke knize
Dinah Rodrigues

Dinah Rodriguesová, nepřechýleně Dinah Rodrigues je brazilská psycholožka, jógová terapeutka, autorka konceptu hormonální jógové terapie a dvou knih s touto tematikou. Vystudovala filozofii a psychologii na univerzitě v São Paulu. Specializuje se na jógovou terapii podle Swamiho Sivananda Saraswatiho, na jejímž základě vyvinula koncept hormonální jógové terapie. Je členkou IYTA . Systém cvičení, který sestavila na doporučení svého lékaře nastoluje hormonální rovnováhu a pomáhá odstraňovat potíže spojené s nízkou hladinou hormonů u žen. Tato speciální jóga je přírodní alternativou k běžné hormonální substituční terapii, nebo ji může doprovázet také jako podpůrná. Dinah Rodriguesová kromě Brazílie cestuje do Severní Ameriky, Evropy a Indie a od roku 1993 pořádá semináře a workshopy pro veřejnost a lektorky hormonální jógové terapie, která je založena na opakovaném a pravidelném cvičení speciálně připravené sestavy, která stimuluje a masíruje ženské orgány. Po úspěchu, který zanamenala její cvičení u žen, rozšířila sestavu o cvičení pro muže a pro diabetiky.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu