Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hlas srdce

Arnette Lamb

Levné knihy | 2012


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 249
Jazyky: česky
Překladatel: Alena Horváthová
Edice: 5. svazek ed. Klan MacKenzie 3x
Vydání: Vyd. 2
ISBN: 978-80-7309-121-7 (brož.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka John Ennis
Vystaveno: po 3. ledna 2022 17:37
Číslo položky: 261953

Rok 1789.

Virginie, dcera známého svůdce z Vysočiny Lachlana MacKenziho, se tajně vydává za svým snoubencem, který odjel do Francie. Jaké je však její rozčarování, když se namísto krásné a slunné Francie ocitne na otrokářské plantáži v americké Virginii.

Co na ni čeká? Mohou snad s dcerou vévody zacházet jako s nevolnicí? Kolik útrap a překážek jí život přichystá? Uvidí ještě někdy rodné Skotsko, svou rodinu a Camerona? Přežije nelidské zacházení svých pánů?

Po deseti letech marného hledání se Cameron pomalu loučí s myšlenkou, že svou sladkou snoubenku ještě někdy uvidí. O to víc je překvapen, když na jedné z beden, jež dorazily z Ameriky, uvidí kresbu, kterou mu Virginie před deseti lety vyšila na kapesník.

Okamžitě se vydává přes Atlantik, kde potkává tajemnou ženu, která sice přiznává, že to byla ona, kdo na bednu od doutníků namaloval zamilovaný symbol, ale Camerona nepoznává. Opravdu ztratila paměť, jak sama tvrdí, nebo se tak snaží skrýt otřesné tajemství?

Komentáře ke knize
Arnette Lamb

Arnette Lamb byla americká autorka romantických historických novel o Skotsku a jejích lordech. Napsala jich celkem 13. Její styl byl výjimečný a její knihy byly bestselery USA Today, Publishers Weekly a The New York Times. Byla držitelkou řady ocenění, např. Nejlepší nový historický autor časopisu Romantic Times. Zemřela předčasně ve věku 51 let, kdy podlehla rakovině.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více