Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hitman. II, Místní hrdinové

Garth Ennis

BB art | 2005

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Hitman KOMPLETNÍ SERIE : Díl 1-9 Hitman + Místní hrdinové + Zabijácké eso + Odvážným štěstí přeje + Tommyho hrdinové + Lepší zítřky + Stará páka + Zavíračka + Pár vražd navíc - Garth Ennis (2004, BB art)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 160
Jazyky: česky
Ilustrátor: John McCrea
Edice: BB art komiks 155x
Vydání: 1
ISBN: 80-7341-566-6 80-86321-86-X
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 26. prosince 2020 12:20
Číslo položky: 137984

Tommy Monaghan byl docela obyčejný nájemný zabiják, dokud na něj při jedné fušce nevyskočilo mimozemské monstrum a nezakouslo se do něj. Tohle opravdu hodně blízké setkání třetího druhu Tommy sice přežil, ale dost ho to změnilo. Jako památku na ně si totiž odnesl superschopnosti - rentgenový zrak a telepatii. Jiný by se vrhl na dráhu superhrdiny a šířil dobro. Takový idiot ovšem Tommy Monaghan není. Pořád pracuje jako nájemný zabiják - jen se jeho klientela trochu změnila. Místo normálních grázlu zabijí supergrázly. Třeba Jokera.

Komentáře ke knize
Garth Ennis

Garth Ennis je severoirský komiksový scenárista, který se prosadil i v USA. Svou kariéru započal u vydavatelství Fleetway Publications, ale brzy se prosadil i DC Comics a tamního imprintu Vertigo. Úspěch měl i u Marvel Comics. Proslul svou originální sérií Preacher a prací na sériích Hitman, Punisher a Hellblazer. V současnosti vydává u menších vydavatelství, jako jsou Avatar Press a Dynamite Entertainment. V České republice vydaly komiksy Gartha Ennise nakladatelství BB/art a CREW.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více