Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Hitlerova smrt - nejnovější fakta z ruských tajných archivů

Ada Petrova, Peter Watson

BB art | 1998

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 189
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-86070-50-6
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 30. března 2023 10:31
Číslo položky: 528005

V podstatě náhodně získali o utajovaných materiálech informaci a podařilo se jim prozkoumat dokumenty, Hitlerovy akvarely a řadu jiných předmětů, mezi jinými i část Hitlerovy lebky. Nejzajímavější je na knize vysvětlení, proč Berlín dobyli Rusové, spojenci totiž považovali za baštu posledního odporu fašistů Hitlerovu alpskou pevnost a stahovali se tam v domění, že Hitler a ostatní špičky jsou tam. Rusové tak měli Berlín asi 6 týdnů jen pro sebe a odvezli vše, co se jim zdálo zajímavé. Proč Stalin Hitlerovu smrt vlastně tajil, není tak úplně jasné. Fakt je, že i po přečtení téhle knihy o odhalených senzačních tajemstvích platí zpráva britského specialisty z roku 1945, kde na základě získaných údajů sestavil popis posledních dnů a hodin Hitlera. Kniha má slušnou novinářskou úroveň, čtenáře jistě najde. Řada věcí je skutečně nová ( např. Hitlerovy malby ).

Komentáře ke knize
Ada Petrova

Ruská televizní reportérka.Narodila se na Sachalinu a studovala historii,obor archivářství. Více než 30 let pracovala v televizi a byla první novinářkou,které byl povolen přístup do gulagu.Pět let také dělala válečnou zpravodajku v Afghanistánu.Spolu s Peterem Watsonem napsala knihu Hitlerova smrt.

Peter Watson

Spisovatel fikce i literatury faktu, žurnalista - autor publikací z oblasti italských dějin, dějin druhé světové války, uměleckých dějin a psychologie. Narozen ve Velké Británii. Působí ve Spojených státech i v Evropě.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet