Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 116 , [16] barev. obr. příl |
Jazyky: | česky |
Edice: | 11. svazek ed. Vaří TeMi 2x |
Vydání: | Vyd. 2., upr., V TeMi CZ 1 |
ISBN: | 978-80-87156-28-5 (brož.) |
Vydáno v: | Velké Bílovice |
Vystaveno: | čt 28. dubna 2022 12:31 |
Číslo položky: | 323274 |
1+181 receptů.
Pokud by se konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály dva: mimo klasické knedlovepřozelo by to byl guláš. Každá lidová restaurace (a nejen ta) má na svém jídelníčku stabilně den co den aspoň jeden guláš, mimo jiné proto, že k němu skvěle chutná pivo. A guláš je oblíbenou položkou i v domácích kuchyních. Jenže většinou se vaří několik málo druhů stále dokola - i když nic proti tomu. Gulášů však existuje mnohem víc a jejich znalec a gurmán na slovo vzatý ing. Alexandr Žurman je zná skrz naskrz z celého světa. Sestavil je do kuchařské knížky a uspořádal podle základní suroviny, tj. podle druhu masa, zeleniny nebo jiné. A přebohatý receptář čítající 182 gulášů, nad nímž se sliny zrovna sbíhají, doprovodil řadou cenných praktických rad „jak na to“ a „co dělat, když“. Protože guláš, to není jen tak, jestliže si na něm chceme pošmáknout, ovšem s pomocí této knížky je chutný výsledek zaručen.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem