Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Gang

Martina Cole

Domino | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 472
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Čapková
ISBN: 978-80-7303-970-7
Vystaveno: čt 24. března 2022 14:19
Číslo položky: 302873

Můžete mít pocit, že vám svět leží u nohou. Než vás svět srazí na kolena.

Bratři Baileyovi jsou odhodláni udělat vše pro to, aby si jich svět vážil. Po dobrém, nebo po zlém. Na první pohled jsou jako voda a oheň: Petrovy uhlazené způsoby mistrně skrývají nelítostnou povahu, zatímco o Danielově slabosti pro násilí se vyprávějí legendy. Jeden od druhého se liší – ale společně jsou nepřekonatelní.

Od sedmdesátých let vládnou londýnskému East Endu, a když do služeb rodinného gangu vstoupí i synové, zdá se, že Baileyovy nemůže nic ohrozit. Zdání ovšem klame: když jste na vrcholu, vždycky vás někdo chce stáhnout dolů. Vždyť v tomhle byznysu se točí příliš velké peníze...

Konkurenční klany však nejsou jediným problémem Baileyových. Další potíž pro ně představuje Danielova jediná dcera Tania. Vyrůstala v blažené nevědomosti o povaze rodinného podnikání, ale pak je náhle konfrontována s drsnou skutečností. A právě v té chvíli učiní rozhodnutí, které ovlivní celý její příští život.

Komentáře ke knize
Martina Cole

Martina Cole je anglická spisovatelka kriminálních románů. Ve většině jejích románů je protagonistou žena a antihrdina, mnohé jsou zasazeny do prostředí irské komunity v okolí Londýna. V roce 2006 získala za román The Take ocenění British Book Awards v kategorii kriminální thriller roku. Čtyři z jejích románů byly zpracovány do podoby televizních seriálů. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Martina Coleová na slovenské Wikipedii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat