Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Farmakoterapie kardiovaskulárních onemocnění

Jiří Vítovec, Jindřich Špinar

Grada | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 248
Jazyky: česky
Vydání: 2
ISBN: 80-247-0866-3
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 19. listopadu 2018 13:23
Číslo položky: 45468

Vývoj, který prodělává farmakoterapie kardiovaskulárních chorob, je rychlý a dynamický. Na přelomu století a tisíciletí se dostala také do primární prevence, především u rizikových osob. Druhé a rozšířené vydání této vynikající monografie z pera představitelů brněnské kardiologické školy je přehledně doplněno o nové léky, skutečnosti a poznatky ze závěrů dokončených studií. Pomůže tak praktickým lékařům, internistům a kardiologům orientovat se v narůstajícím množství informací o nových lécích a postupech. Kniha umožňuje seznámit se s nejmodernějšími metodami léčby, které významně snižují úmrtnost a zlepšují kvalitu života.

Komentáře ke knize
Jiří Vítovec

Narozen 25.2.1951. Profesor vnitřního lékařství , MUDr., CSc., FESC, kardiolog, klinický farmakolog. Od promoce na LF MU v Brně působí ve FN u sv. Anny v Brně. Přednosta I. interní kardioangiologické kliniky . Byl proděkanem Lékařské fakulty MU . Hlavní zájem: kardiovaskulární farmakologie, intenzivní kardiologická péče, srdeční selhání a hypertenze. Publikace z oboru.

Jindřich Špinar

Narozen 1960 na jižní Moravě. Profesor vnitřního lékařství , MUDr., CSc., internista, kardiolog. Studia na LF MU ukončil v r.1985. Od r.2004 je přednosta Interní kardiologické kliniky FN Brno. Zabývá se akutním i chronickým srdečním selháním a hypertenzí a klinickou farmakologií. Mezi jeho nejvýznamnější práce patří zavedení čtyřstupňové klasifikace známek plicního městnání na RTG snímku a jako první na světě s kolektivem popsali z klinického hlediska ovlivnění remodelace levé komory po infarktu myokardu pomocí AII antagonisty losartanu ve srovnání s captoprilem. Publikuje v oboru. Manželka je rovněž kardioložka MUDr. Lenka Špinarová .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více