Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Elektrické obvody 1 : 1. díl

Václav Havlíček, Martin Pokorný, Ivan Zemánek

Česká technika - nakladatelství ČVUT | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 289
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-01-03299-X
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 7. července 2020 15:24
Číslo položky: 106848
Komentáře ke knize
Martin Pokorný

Publikace v oborech Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika, Senzory, čidla, měření a regulace, Počítačový hardware a software.

Václav Havlíček

Václav Havlíček je český elektrotechnik a bývalý rektor ČVUT . Vystudoval FEL ČVUT, obor měřící a řídicí technika. V letech 1993–1994 vyučoval dva semestry matematiku v lokální komunitní škole North Hennepin Community College USA. Václav Havlíček byl místopředsedou České konference rektorů od roku 2007 do roku 2010 jako všichni předchozí rektoři ČVUT. Do následujícího období však nebyl opakovaně zvolen, a to navzdory třem pokusům . Pražské technické univerzity v předsednictvu zastupoval rektor VŠCHT. Zvolení Václava Havlíčka do funkce rektora nebylo jednomyslné. Velká část Akademického senátu se cítila Václavem Havlíčkem podvedena. Akademický senát ČVUT proto v rozhodnutí následně vyjádřil záporné stanovisko ke třem kandidátům Václava Havlíčka na jeho zástupce – C. Granju – obdržel 5 hlasů, M. Pavlíka 11 hlasů a 13 hlasů z celkového počtu 45 hlasů. Václav Havlíček se dosud neomluvil. Město Kladno mu 17. září 2013 udělilo Čestné občanství, když v dokumentu uvádí, že se měl zasloužit o založení Fakulty biomedicínského inženýrství ČVUT a její působení v Kladně. Václav Havlíček však nastoupil do funkce dne 1. února 2005, zatímco dávno podanou změnu statutu již založené fakulty, schválenou dříve Akademickým senátem, potvrdilo MŠMT dne 27. května 2005 bez zásluhy Václava Havlíčka. MŠMT navíc tyto změny pouze registruje, neschvaluje. Skutečný zakladatel, rektor Jiří Witzany nikdy čestné občanství neobdržel. V roce 2003 byl akreditován bakalářský studijní program „Biomedicínská a klinická technika“ a v akademickém roce 2003/04 byla zahájena výuka. Na základě rozhodnutí Akademického senátu ČVUT ze dne 15. 12. 2004 a souhlasného stanoviska Akreditační komise MŠMT ČR vznikla Fakulta biomedicínského inženýrství, která byla zaregistrována změnou Statutu ČVUT v Praze na MŠMT ČR dne 27. května 2005. Není jasné, kdo chybné označen...

Ivan Zemánek

Publikace v oborech Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika, Senzory, čidla, měření a regulace, Počítačový hardware a software.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více