Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dynastie pampelišek : Ctnosti králů : 1 - Ctnosti králů

Ken Liu

Host | 2017


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 617
Jazyky: česky
Překladatel: Milan Pohl
Edice: 1. svazek ed. Dynastie pampelišek 0x
Vydání: První vydání
ISBN: 9788075771001
Vydáno v: Brno
Vystaveno: po 6. března 2023 16:31
Číslo položky: 512856

První kniha fantasy série Dynastie Pampelišek.
Císař Mapidéré sjednotil sedm království Dary pod jednu vlajku. Nyní však leží na smrtelné posteli, poddaní jsou vyčerpaní císařovými velikášskými stavebními projekty a jeho poradci usilují jen o vlastní zisky. Lidé v celé říši trpí, a dokon­ce i sami boho­vé jsou neklidní.
Kuni Garu, vychytralý, charisma­tický povaleč, a Mata Zyndu, syn popraveného vévody, který se touží pomstít, vedou každý svou vlastní vzpouru proti císařské krutovládě.
Při té příležitosti se setkají a společně se připojí k povstání, které se snaží císaře svrhnout. Na své cestě za slávou, mocí a ctí se stanou svědky střetu armád, spatří flotily vzducholodí, setkají se s obřími šupinatými vel­­ryba­­mi a proměňujícími se bohy. Jejich nepravděpodobné přátelství významně změní rovnováhu moci v Daře. Ale za jakou cenu?
Ken Liu (nar. 1976) je americký spisovatel a překladatel. Za povídku Papírový zvěřinec získal ceny Nebula, Hugo a World Fantasy Award, knižně vyšla v jeho stejnojmenné sbírce povídek v březnu 2016. Z čínštiny přeložil do angličtiny román slavného čínského spisovatele Lioua Cch’-sina Problém tří těles (2014; česky Host 2017), ověnčený cenou Hugo. Jeho debutový román Ctnosti králů (2015) je prvním dílem silkpunkové epické fantasy série, za nějž získal cenu Locus v kategorii nejlepší prvotina a byl nominován na cenu Nebula. Druhý díl The Wall of Storms vyšel v USA na podzim 2016.

Komentáře ke knize
Ken Liu

Čínský spisovatel žijící ve Spojených státech amerických, autor fantasy povídek a románu, překladatel z čínštiny do angličtiny. Též se zabývá informačními technologiemi a právem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více