Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dynastie Morlandů. Díl 7, Věrní kavalíři

Cynthia Harrod-Eagles

Knižní klub | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 318
Jazyky: česky
Edice: 7. svazek ed. Dynastie Morlandů 24x
Vydání: 1
ISBN: 80-242-0189-5
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 13. července 2017 11:31
Číslo položky: 14413

Pokračovatelé morlandských tradic se, kromě toho, že jsou statkáři, tkalci a vojáci, stávají v sedmnáctém století, přesně podle ducha své doby, také kavalíry. Dědic panství, James Matthias, vyrůstá mezi svými bratranci, ale jeho nejlepším přítelem se stává selský synek Davey. Matt přehlíží lásku své sestřenice Sabiny a bezhlavě se zamiluje do ženy, kterou mu vybrali příbuzní. India pochází z dobré, ale zchudlé rodiny a jediné, na čem ji zaléží, jsou peníze. Matta si brzy obtočí okolo prstu a netrvá jí dlouho než jsi najde prvního milence...

Nemilosrdný osud zavál ostatní členy rodiny do všech koutů Evropy. Maurice, jenž se proslaví jako hudební skladatel, žije v Benátkách, strýček Clovis moudře řídí rodinné záležitosti v Londýně. Karellie sdílí vyhnanství s králem Jakubem, ale když přestane doufat v králův návrat na trůn, nechá se naverbovat do francouzské armády. V Benátkách potkává budoucí slavnou zpěvačku Diane a osudově se do ní zamiluje. Diane však tvrdí, že umění je jí nad lásku. Annunciata, která se jen těžko vyrovnává se smrtí milovaného Martina, jeho a svoji dceru Alienu raději pošle ke královskému dvoru, aby ji neměla na očích.

Komentáře ke knize
Cynthia Harrod-Eagles

Cynthia Harrod-Eagles je britská autorka romantických a mystery novel. Narodila se v Shepherd\'s Bush v Londýně. Navštěvovala Burlingtonskou školu - dívčí charitativní školu založenou v roce 1699. Studovala na Edinbourghské univerzitě a Univerzitě v Londýně. Zabývala se studiem Angličtiny, historie a filozofie. Svou první novelu napsala při studiu na vysoké škole a v roce 1972 vyhrála cenu pro mladé spisovatele s knihou THE WAITING GAME. Poté vystřídala řadu zaměstnání v obchodním světě, například byla obchodním manažerem společnosti Coca Cola v Edinbourghu nebo jako úředník pro BBC v Londýně. Během svých činností psala po večerech a víkendech. Zrození románů Dynastie Morlandů jí umožnilo stát se spisovatelkou na plný úvazek v roce 1979. Série byla původně předurčena k dvanácti svazkům, ale jejich popularita přinutila jejich autorku pokračovat dále až k číslu třicet čtyři. V roce 1993 vyhrála cenu o nejlepší novelu roku s dílem Emily, třetí knihou ze ságy rodu Kirovových - trilogie z prostředí Ruska. Také píše mezinárodně uznávané BILL SLIDER MYSTERIES. Cynthia stále žije v Londýně s manželem a třemi dětmi. Vedle psaní je její vášní také hudba, koně, víno, architektura a anglický venkov.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více