Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dynamický život

Hans Diehl, Aileen Ludington, Peter Pribiš

Advent-Orion | 2001

Kategorie:

79 Kč 45 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 287
Jazyky: česky
Edice: Život a zdraví 60x
Vydání: 2. vyd
ISBN: 80-7172-708-3 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: st 3. března 2021 9:35
Číslo položky: 158608

V pořadí již pátá ze série knih zdravotního programu NEW START, která je praktickým průvodcem a rádcem vyváženého životního stylu. Zdraví je dnes téma velice frekventované a informací na tomto poli není nikdy nazbyt, zvlášť pokud to mají být informace seriózní a srozumitelné. Se svou troškou do mlýna přicházejí nyní i autoři této knihy, v níž se jednoduchou a přístupnou formou snaží podat to, co by jinak možná zůstalo ukryto v lékařských lexikonech. V 52 stručných kapitolách získá čtenář řadu moderních poznatků, které se opírají o důležité výzkumy a statistiky. Kniha však poskytuje i program pro vystavění základních pilířů vyváženého života. Čtenáři se tak otevírá příležitost vykročit na cestu nových možností, jež skrývá jednoduchý a nenáročný životní styl. Dynamický život - takový může být i ten náš, jestliže spolu s touto knihou vyjdeme vstříc potřebám těla i duše a tak naplníme své dny zdravím a pohodou

Komentáře ke knize
Hans Diehl

Americký autor narozený 25.1.1946 ve Spojených státech amerických publikující knihy zaměřené na zdraví a zdravý životní styl.

Peter Pribiš

MUDr., Dr.P.H. Assistant professor pf Nutrition and Wellness na Andrews University, USA. Promoval v roce 1988 na FVL UK v Praze. V letech 1997-2003 pracoval jako konzultant a lékařský odborný poradce pro několik organizací propagujících zdraví v ČR a pro Německou asociaci zdraví . Jeho výzkum se soustředí na oblast zdravého životního stylu, dlouhověkost a omega-3 nenasycené mastné kyseliny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet