Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

1. Duhová šestka-Tom Clancy: Po skončení studené války je terorismus považován za největší hrozbu západní civilizaci. Proto se členské země NATO rozhodly vytvořit mezinárodní protiteroristickou jednotku, vycvičenou k samé dokonalosti a vyzbrojenou nejmodernější technikou západního světa. První střety s příslušníky dnes už prakticky rozpadlých teroristických skupin, jejichž sláva zanikla spolu s ideologickým střetem mezi západem a východem, absolvuje jednotka zvaná DUHA bez velkých potíží. Jejich velitele, bývalého agenta CIA Johna Clarka však zneklidní zjištění, že se o něj začal zajímat jeden z bývalých příslušníků obávané KGB. A mezitím se v samém srdci Spojených států připravuje obludný, neuvěřitelný útok, jehož obětí se má stát celé lidstvo tedy, až na pár vyvolených.

2. Opravář-Linda Nichols: Maggie Iveyová má pocit, že se jí v životě nic nedaří. Nedokončila studia, sama se stará o malého synka a v práci má samé nepříjemnosti. Její přítelkyně doporučuje psychoanalýzu a zdá se, že doktor Golding Maggii skutečně chce a dokáže pomoci. Háček je jen v tom, že v psychoanalytikově křesle nesedí lékař, ale mladý opravář Jake Cooper.

3.Honba za Jezevcem-Tony Hillerman: Jihozápad Spojených států. Lupiči ukradnou tržbu kasína v utažské rezervaci a zastřelí při tom šéfa ochranky. Slídí po nich policejní sbory z celé oblasti Four Corners. Kdo tento čin spáchal ? A jak to, že zmizel beze stopy ? Hádanku rozluští dva příslušníci Navažské kmenové policie, poručík Joe Leaphorn a jeho chráněnec, seržant Jim Chee.

4. V sedmém nebi-Luanne Rice: Sára Talbotová se zotavuje z těžké nemoci, když se v jejím životě objeví Will Burke, soukromý pilot a otec dospívající dcery Susan. Spolu s nimi se Sára vydává navštívit rodinnou husí farmu, kde vyrůstá její syn Mike. Nad novými i znovu navázanými vztahy ale napřestává ležet stín Sářiny choroby.

Komentáře ke knize
Tom Clancy

Thomas Leo Clancy Jr. byl americký spisovatel známý jako Tom Clancy. Nejznámější tvorbou jsou jeho fiktivní válečné knihy založené na popisu současných vojenských technologií. Vystudoval Loyola High School a Loyola College . Byl dvakrát ženatý a měl 5 dětí. Žil v Prince Fredericku ve státě Maryland. Zemřel v nemocnici v Baltimoru v noci z 1. na 2. října 2013. Také byly podle jeho knih vytvořeny počítačové hry . Dokonce byl vytvořen seriál Jack Ryan a film Jack Ryan.

Tony Hillerman

Narodil se v roce 1925 a jeho život i spisovatelská kariéra je pevně spjatá s Novým Mexikem. Hillermana fascinuje svět kmenových zvyků a původních amerických tradic a komplikovanost života tam kde se stýkají dvě kultury. První leaphornovskou detektivku vydal v roce 1970.

Luanne Rice

Luanne se narodila v roce 1995 ve státě Connecticut. K literatuře tíhla už od malička a její matka, učitelka angličtiny, dceřinu zálibu ochotně podporovala. V jedenácti letech vydala svou první báseň. O čtyři roky později publikovala první povídku a první román jí vyšel v roce 1986

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu