Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dřív než ti řeknu sbohem - 24 hodin - Hlídač - Letní ostrov

Mary Higgins Clark, Kristin Hannah, Greg Iles, Chris Ryan

Reader's Digest Výběr | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 575
Jazyky: česky
Edice: Nejlepší světové čtení 174x
Vydání: 1
ISBN: 80-86196-66-6
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 27. května 2021 15:29
Číslo položky: 188416

Svazek obsahuje čtyři napínavé romány amerických a anglických autorů ve zkrácené verzi. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými medailony autorů.

Svazek obsahuje tyto tituly:

1) Mary Higgins Clarková: Dřív než ti řeknu sbohem - Nell MacDermottová má skvělého manžela a před sebou slibnou politickou kariéru. Pak ale dochází k tragické události, která všechny její jistoty rozmetá. Ve snaze očistit manželovo jméno a poznat pravdu o jeho minulosti rozplétá Nell složitou síť podvodů, klamu a korupce utkanou tak dovedně, že v ní sama málem uvázne.

2) Chris Ryan: Hlídač - Po úspěšné akci v africké džungli dostává kapitán SAS Alex Temple nečekaný úkol. Má najít a zneškodnit muže, který brutálně vraždí nejvyšší důstojníky britské výzvědné služby. Při dramatickém pronásledování Temple zjišťuje, že má se svým protivníkem společného víc než jen dokonalý výcvik, a začíná si klást otázky, na které mu může odpovědět jen jediný člověk.

3) Kristin Hannah: Letní ostrov - Ruby touží po hvězdné kariéře v Hollywoodu a ani si neuvědomuje, že ve skutečnosti jí chybí něco docela jiného, harmonický vztah s jejími nejbližšími a láska. Teprve když ji okolnosti donutí vrátit se s matkou na Letní ostrov, kde kdysi poznala opravdové štěstí i hlubokou bolest, nachází v důvěře a odpuštění cestu k druhým i sama k sobě.

4) Greg Iles: Čtyřiadvacet hodin - Scénář je do nejmenších podrobností propracovaný, mnohokrát ověřený a během čtyřiadvaceti hodin by měl trojici únosců vynést dvě stě tisíc dolarů. Když ale v případě rodiny Jenningsových vezmou iniciativu do svých rukou rodiče unesené Abby, plán se začíná hroutit. Navíc vychází najevo, že Will Jennings není náhodně vybranou obětí ...

Komentáře ke knize
Mary Higgins Clark

Mary Higgins Clark byla americká spisovatelka irského původu, autorka detektivních románů. Její kniha „Kam se poděly děti“ je podle Mystery Writers of America zařazena mezi 100 nejlepších detektivních románů všech dob. Spisovatelkou je také její dcera Carol Higgins Clark – některé knihy napsaly společně. Řada jejich knih byla zfilmována. Narodila se na Štědrý den roku 1927. Její otec byl irský přistěhovalec a její matka Američanka irského původu. Před svatbou pracovala jako sekretářka nebo letuška Pan American Airlines, zúčastnila se i posledního letu této společnosti do Československa před uzavřením železné opony. Dne 26. prosince 1949 se provdala za Warrena Clarka. V manželství se jim narodilo pět dětí. Po svatbě začala psát povídky, její první příběh koupil časopis Extension Magazine až po šesti letech a čtyřiceti odmítnutích. Po smrti svého manžela v roce 1964 začala studovat filozofii a přivydělávala si psaním rozhlasových scénářů. V roce 1968 vydala první román „Aspire to the Heavens“, který byl životopisem George Washingtona, v roce 1975 první detektivku „Where Are the Children?“ a v následujících letech řadu dalších detektivních románů. V roce 1987 se stala prezidentkou Americké asociace detektivních autorů a mnoho let zasedala v jejím předsednictvu. V roce 2002 vydala svou autobiografii „Kitchen Privileges“, napsala také knihu pro děti „The Magical Christmas Horse“ . Její knihy byly bestsellery, získaly řadu ocenění a byly přeloženy do mnoha jazyků. Zemřela na Floridě v 92 letech v roce 2020.

Kristin Hannah

Kristin Hannah se narodila v roce 1960 v Jižní Kalifornii, USA. Dětství strávila na pláži, kde stavěla hrady z písku a řádila na surfu. Ale v osmi letech se s rodiči přestěhovala do Západního Washingtonu, kde vyrostla, vystudovala a začala pracovat. Nejdříve Kristin chvilku pracovala v reklamní agentuře, ale pak se rozhodla pro studium práv. Práva vystudovala, ale pořád jí v hlavě zněla prorocká slova její maminky, která jí kdysi řekla, že z Kristin stejně jednou bude spisovatelka. A ta se z Kristin stala, avšak za docela smutných okolností - její maminka onemocněla rakovinou. V té době se Kristin spolu s maminkou pokusily o svou první společnou historickou romanci . Po smrti maminky však Kristin rukopis zavřela do krabice, schovala do skříně, nedlouho na to se vdala a začala se živit jako právnička. Jenže maminčino proroctví se znovu objevilo v době, kdy byla Kristin těhotná a musela pět měsíců strávit v posteli. Když už měla přečteny všechny knihy, co doma našla, manžel jí přinesl onu krabici s rukopisem a Kristin začala s přepisováním, dopisováním, až byl na světě první hotový román. A tak Kristin začala v roce 1990 svou spisovatelskou kariéru, a to u historických romancí, od nichž přešla k romancím ze současnosti a nyní se věnuje spíše příběhům o rodinných vztazích a osobních dramatech. Kristin s manželem a synem žijí na severozápadě USA.

Chris Ryan

Chris Ryan se narodil roku 1961 nedaleko Newcastlu. V šestnácti nastoupil jako dobrovolník k letce C 23. pluku Special Air Service. Následovala léta výcviků a akcí s 22. pravidelným plukem SAS. Účast na mnoha protiteroristických a bojových akcí jako člen přepadových komand a odstřelovač. Bývalý člen britské vojenské speciální jednostky SAS a veterán Války v zálivu Chris Ryan vešel ve známost v roce 1994, kdy se krátce po opuštění SAS stal autorem několika knih. Kromě knih o přežití a SAS, kde čerpal ze svých bohatých zkušeností, napsal sérii beletristických knih z prostředí britských speciálních sil. Své zážitky z první války v Perském zálivu zachytil v románu Jediný unikl, který byl i zfilmován. Chris Ryan v současné době pracuje jako odborník na problematiku osobní ochrany ve Spojených státech.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu