Stav: |
Velmi dobrý
|
Dostupnost: | Skladem pro e-shop |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 183 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | Vyd. 1 |
ISBN: | 80-7243-298-2 (váz.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 19. září 2022 8:21 |
Číslo položky: | 403043 |
Výživa jako základ zdraví.
Knihu tvoří abecední přehled nejběžnějších nemocí či zdravotních potíží vždy s uvedením léčivých potravin a nejvhodnějšího jídelníčku. Čtenář tu najde řadu zajímavých rad, návodů a vyzkoušených receptů stejně jako upozornění, kterým potravinám se při určité nemoci vyhýbat, a které naopak upřednostňovat.
Příroda je velkou "zdravotní bankou" umožňující mnoho chemických léků nahrazovat látkami převážně rostlinného původu. Jejich předností je cenová výhodnost, konzumace je bez rizika a vedlejších účinků. Začněte se léčit jídlem!
Ing.Jarmila Mandžuková ,známá odbornice na moderní gastronomii a zdravou výživu. Sama o sobě píše na svých stránkách: Narodila jsem se ve znamení Raka v Turnově, ale větší část svého raného života jsem prožila v Rokycanech. Poté jsem vystudovala Střední zemědělskou školu v Plasích, okr. Plzeň-sever a ještě poté jsem vystudovala Vysokou školu zemědělskou v Českých Budějovicích . Malý časový skok … dnes spokojeně žiji v těsné blízkosti Českých Budějovic v obci Včelná , mám dvě dcery - dvojčata a kolem sebe spoustu skvělých lidí. Jediné, co mě stále smiřuje s neúprosně přibývajícími léty a co mi tuto skutečnost zpříjemňuje, je vědomí, že toho vím rok od roku více a lépe, a že mám větší jasno ve věcech, v lidech i v sobě samé... Pro knihovny, kluby seniorů a nejrůznější instituce nabízím zajímavé přednášky
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem