Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

Libuše Vlachová, Božena Hostašová, Eduard Němec

Avicenum | 1980


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 273
Jazyky: česky
Ilustrátor: Alena Machová, Eva Dvořáková, Tomáš Dvořák
Vydání: 1
ISBN: 08-016-80
Vydáno v: Praha
Náklad: 40 000 ks
Poznámka: obálka Daniela Havlíčková
Vystaveno: pá 8. ledna 2021 10:09
Číslo položky: 141189

První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.

Komentáře ke knize
Eduard Němec

Autor kuchařských knih a předpisů o konzervování ovoce a zeleniny.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet