Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná |
Počet stran: | 273 |
Jazyky: | česky |
Ilustrátor: | Alena Machová, Eva Dvořáková, Tomáš Dvořák |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 08-016-80 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 40 000 ks |
Poznámka: | obálka Daniela Havlíčková |
Vystaveno: | pá 8. ledna 2021 10:09 |
Číslo položky: | 141189 |
První část obsahuje popis konzervačních postupů (sterilace, chemická a biologická úprava, sušení, chlazení) a základních operací při zavařovaní ovoce a zeleniny v domácnosti. Další část přináší předpisy na výrobu domácích kompotů, džemů, marmelád, klevel, ovocných rosolů, povidel, protlaků, ovocných sýrů, past, moštů, sirupů apod. z jednotlivých druhů ovoce a návody na konzervovaní zeleniny a hub.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem