Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Dokonalá harmonie

Barbara Wood

Alpress | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 415
Jazyky: česky
Překladatel: Michaela Trubačíková
Edice: Klokan 1221x
Vydání: 1
ISBN: 80-7218-242-0 978-80-7218-242-8
Vydáno v: Frýdek-Místek
Poznámka: obálka Zbyněk Janáček
Vystaveno: čt 16. prosince 2021 14:10
Číslo položky: 257330

Dokonálá Harmonie nás zavádí do světa pokročilé americké techniky a čínské alternativní medicíny.
Charlotta Lee čelí vážné krizi. Po požití bylinných přípravků vyrobených v její biotechnické firmě zemřeli tři lidé. Agenti Úřadu pro potraviny a léčiva zjišťují, že jed byl do výrobků přidán dříve, než opustily továrnu, a přicházejí závod zavřít. Biotechnologická firma Harmonie je rodinný podnik, který obchoduje s bylinnými přípravky, vyrobenými podle receptů Charlottiny singapurské prababičky a určenými k léčení těla i ducha. Původně je prodávala Charlottina babička v ulicích Čínské čtvrti v San Francisku a postupně vybudovala firmu, která zaměstnává stovky lidí. Zpráva, že s výrobky nedovoleně manipuloval někdo uvnitř rodinného podniku, má zničující dopad.
Alarmující je rovněž zjištění, že mezi obětmi existuje spojení: všechny tři patřily k Charlottiným nepřátelům. Měla tedy motiv je zabít a důkazy začínají mluvit proti ní. Kdo by mohl mít zájem zničit firmu i Charlottu osobně? A jak by překonal sofistikovaný bezpečností systém v závodě?
Když kdosi Charlottě na internetu anonymně vyhrožuje dalšími mrtvými a nutí ji do dvanácti hodin uspořádat tiskovou konferenci, kde by se přiznala k vraždám, začíná závod s časem a ona se snaží přijít věci na kloub, než zemřou další nevinní lidé. V pátrání jí pomáhá bývalý milenec, expert v oboru počítačových bezpečnostních systémů. Spolu s ní proniká do hlubin virtuálního světa i do vlastní minulosti. Ona se přitom hodně dozví o vrahovi, o sobě samé i o čínské rodové linii z matčiny strany. Toto poznání navždy změní její život.
Poutavý příběh kulturní identitě, lásce i intrikách okořeněný směsicí špičkové moderní techniky a starobylých čínských tradic.

V roce 2007 vyšel dotisk knihy pod isbn 978-80-7218-242-8

Komentáře ke knize
Barbara Wood

Americká spisovatelka historických a milostných románů. Narozena 30. ledna 1947 v anglickém Warringtonu. Dětství prožila v jižní Kalifornii. Po studiu francouzštiny a antropologie na vysoké škole ji okouzlilo cestování a dodnes projezdila téměř celý svět. Než v roce 1976 publikovala první knihu, vyzkoušela řadu profesí. Nejdéle pracovala jako sestra na chirurgickém oddělení nemocnice v Santa Monice, ovšem od roku 1980 se živí výhradně jako spisovatelka. Procestovala téměř celý svět, na svých cestách důkladně poznala řadu různých zemí a své bohaté poznatky vhodně uplatnila v literární tvorbě. Dodnes potěšila čtenáře bezmála dvěma desítkami románů, z nichž většina byla přeložena do více než 30 jazyků. Barbara Woodová nyní žije a tvoří v Riverside v Kalifornii. Tři ze svých románů vydala pod pseudonymem Kathryn Harvey.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více