Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dobrodinec

Ridley Pearson

Knižní klub | 1995


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 351
Jazyky: česky
Překladatel: Irena Ročková
Edice: 2. svazek ed. Boldt / Matthews 6x
Vydání: 1
ISBN: 80-7176-163-X
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jarmila Sojková
Vystaveno: st 19. srpna 2020 16:20
Číslo položky: 112463

Když členka seatleského policejního sboru Daphne Matthewsová objeví nemocnou dívku a zjistí, že má odoperovanou jednu ledvinu a že po podobném zásahu zemřeli už tři lidé, tuší, že se octla na stopě závažného zločinu. Usilovně se snaží přijít na to, kdo je pachatelem brutálních vražd mladistvých tuláků, jejichž zmizení zdánlivě nevzbudí ničí pozornost. Její životu nebezpečné pátrání sice končí úspěchem, odhaluje však strašlivé praktiky jednoho z dnes nejnebezpečnějších obchodů - obchodu s lidskými orgány.
Strhující thriller současného amerického autora připomíná svou atmosférou a brutální otevřenosti populární film Mlčení jehňátek.

Komentáře ke knize
Ridley Pearson

Autor úspěšných detektivek, zároveň tvůrce fantastických příběhů pro děti se narodil v roce 1953. Od mládí chtěl být muzikant. Měl svoji rockovou kapelu a zpíval pro ni texty. Roku 1985 vydal svou první detektivku, která slavila velký úspěch. Od té doby napsal 18 románů, z toho několik s oblíbenou dvojicí detektivem Lou Boldtem a policejní psycholožkou Daphne Matthewsovou. Na hudbu nezanevřel a v roce 1992 založil kapelu Rock Bottom Remainders, v níž hráli spisovatelé všech možných žánrů . V kapele si padli do noty s fejetonistou Davem Barrym a napsali spolu knihy pro děti o začátcích Petra Pana. U nás byly přeloženy tyto romány: Spodní proudy , Krysař , První oběť , V zemi nikoho , Paralelní lži , Staré hříchy , Smrtící ostří .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat