Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Diář mr Beana

Robin Driscoll, Rowan Atkinson

1994

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 174
Jazyky: česky , anglicky
Ilustrátor: Paul Forrester
Překladatel: Martin Kahoun
ISBN: 1-85283-768-3
Vystaveno: st 12. ledna 2022 11:23
Číslo položky: 267050

Zápisník Mr. Beana formou diára. Veľmi zaujímavé Beanove myšlienkové postupy, presne ako v seriáli. Viete si ho naozaj živo predstaviť. Písané Atkinsonovým rukopisom, ČR/SR preklad formou titulkov pod rukopisom. Veľmi vtipná kniha.

Komentáře ke knize
Rowan Atkinson

Rowan Sebastian Atkinson CBE je britský herec a komik. K jeho nejznámějším rolím patří postava Mr. Beana. Narodil se do selské rodiny. Po studiích na univerzitách se stal komikem. Začal psát pro divadlo Oxford Playhouse a uplatnil se i jako divadelní komik. V roce 1979 pronikl do televize jako herec a scenárista v seriálu BBC Nezprávy v devět, obdržel ocenění British Academy Award a stal se osobností BBC pro rok 1980. Jeho úspěchy pokračovaly a zajišťovaly mu růst popularity. V roce 1983 si zahrál vedle Seana Conneryho v bondovce Nikdy neříkej nikdy. Od roku 1990 byl ženatý se Sunetrou Sastry, s níž má dvě děti, Lily a Benjamina. Rozvedl se v roce 2015. Vlastní dvě filmové společnosti, Tiger Television a Tiger Aspect Films. Je velký milovník rychlých aut a v roce 2011 se účastnil televizní show Top Gear jako host. Poprvé se Rowan Atkinson dostal do povědomí lidí svým pořadem The Atkinson Family, který se vysílal v rádiu v roce 1979. Do roku 1982 slavil úspěch se svým skečovým pořadem Not the Nine O'Clock News. Hrál hlavní roli v seriálu Černá zmije , který ho proslavil. Zlom jeho kariéry přišel v roce 1990 s vysíláním seriálu Mr. Bean, kde si Atkinson zahrál hlavní roli - Mr. Beana. Vysílal se v 245 zemích a bylo natočeno celkem 15 45minutových epizod. Seriál se vysílal až do roku 1995, některé televize ho reprízují i v současnosti. O dva roky později si Beana zopakoval ve filmu Mr. Bean: Největší filmová katastrofa. V roce 2003 se objevil jako neschopný agent Johnny English ve filmu Johnny English. V roce 2007 se objevil znovu jako Mr. Bean ve filmu Prázdniny pana Beana. V roce 2011 se vrátil jako Johnny English ve filmu Johnny English se vrací. Od té doby ztvárnil mnoho dalších rolí, mezi poslední patří komisař Maigret v nové trilogii z roku 2017. V roce 2018 se vrátil jako Johnny English ve filmu Johnny English strikes again ....

Robin Driscoll

Robin Driscoll je britský herec a scenárista. Na obrazovce se objevil poprvé v roce 1984 v seriálu They Came from Somewhere Else, kde si zahrál v šesti epizodách. V roce 1989 se objevil také ve filmu The Tall Guy, kde hlavní role ztvárnili Jeff Goldblum, Emma Thompson či Rowan Atkinson. Nejvíce se proslavil napsáním populárního a úspěšného komediálního seriálu Mr. Bean, kde si sám zahrál pár malých rolí . V roce 1996 se také objevil v televizní verzi Titanicu, kde se objevila například i Catherine Zeta-Jones.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat