Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Den na prokletí : Kniha 2

David Gerrold

Classic | 1996


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Válka s Chtorr 1 - 4 - KOMPLETNÍ SÉRIE - Věc pro lidi + Den na prokletí + Zlost tiší pomsta + Čas pro jatka - David Gerrold (1996, Classic)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 434
Jazyky: česky
Překladatel: Martin Dlouhý
Edice: 61. svazek ed. Science fiction 115x
Vydání: Classic Books. Sci-fi (61.)
ISBN: 80-85782-60-X
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jan Patrik Krásný
Vystaveno: so 23. ledna 2021 16:13
Číslo položky: 146003

2. díl série Válka s Chtorr.

Série klasických románů Davida Gerrolda pokračuje ve strhujícím vyprávění o zoufalém a odvážném boji lidského rodu s nejhorším zlem, které kdy Země poznala.
Osudově pustošen epidemiemi a na pokraji biologického vyhynutí se člověk připravuje na další nápor Chtorranského ekosystému. Někteří lidé tvrdí, že tato hrůzná stvoření přicházejí Zemi zničit – jiní se domnívají, že jsou spasením. Jen několik mužů a žen je schopno sledovat jak nelidsky se mění jižní Kalifornie na obludné životní podmínky Chtorranů. V okamžiku, kdy se dostává skupina odvážlivců do srdce nepřátelského území, musí důstojník Speciálních Jednotek James McCarthy rozhodnout, zda si probojovat cestu zpátky… nebo se pokusit komunikovat s vetřelci.
1. vydání.

-- zdroj: legie.info --

Komentáře ke knize
David Gerrold

David Gerrold , rodným jménem David Jerrold Friedman, je americký spisovatel science fiction. Za své romány získal řadu prestižních cen. Během vysokoškolských studií na univerzitě v Kalifornii poslal v roce 1966 producentům televizního seriálu Star Treku koncept jednoho příběhu. Zalíbil se a Gerrold byl požádán o napsání dalších. Z nabízených byl vybrán jeden a realizován v první, tzv. Originální sérii pod názvem The Trouble with Tribbles. Povzbuzen úspěchem, začal psát další scénáře pro Star Trek, Babylon 5, Land of the Lost a také románové řady. Knih vydal přes 40. Stal se profesionálním spisovatelem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat