Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Dar lásky

Judith Krantz

Knižní klub | 1997


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 410
Jazyky: česky
Překladatel: Alena Jindrová
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7176-554-6 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Libuše Hubičková
Vystaveno: čt 15. dubna 2021 15:52
Číslo položky: 170881

Hrdinka románu, krásná Jazz, pochází z jedné z nejbohatších starousedlických rodin v Kalifornii, přesto z ní vyrostla samostatná a velice podnikavá dívka. Její kariéra byla zpečetěna ve chvíli, kdy dostala od rodičů k narozeninám fotoaparát... Jazz se dokáže prosadit v tvrdé konkurenci. Když vyléčí šrámy na duši poté, co ji opustil milovaný muž v den, kdy měli mít svatbu, otevře si fotografický ateliér a postupně si získá takovou popularitu, že se stane dvorní portrétistkou mnoha význačných osobností. Ačkoli Jazz pracuje v Los Angeles, opravdový domov má u svého otce, na jednom z posledních rozsáhlých rančů na tichomořském pobřeží Kalifornie. Jazzin otec Mike Kilkullen, z něho odmítá prodat třeba jediný akr, třebaže ostatní majitelé prodávají půdu s obrovskými zisky a na místě volné přírody rychle vyrůstají bezduchá luxusní sídliště a nekonečné zelené pastviny mizí pod betonem.
Po Mikově smrti se Jazz a její dvě nevlastní sestry jako dědičky tohoto zlatého dolu ocitají v obležení chamtivých agentů realitních kanceláří. Jazz stojí sama proti agentům i proti sestrám, které jsou nadšeny myšlenkou na pohádkové bohatství, jež by prodejem ranče získaly. Jazz by ráda sestry přesvědčila o jiném bohatství, jež vlastnictví půdy přináší. Jsou to právě tradiční hodnoty, chov dobytka, uchování překrásné přírody, původního způsobu života a odkazu předků. Možná, že se jí to s pomocí otcova vrchního honáka, který je jejímu srdci čím dál bližší, podaří...

Komentáře ke knize
Judith Krantz

Judith Krantz se narodila 9. ledna 1928 v New York City. Po ukončení školy se přestěhovala do Paříže, kde pracovala v módě. Později se vrátila znovu do New Yorku, kde psala články pro časopisy. Má 2 syny a nyní i vnoučata. Její manžel zemřel roku 2007.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více