Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Čtrnáctá kolonie

Steve Berry

Domino | 2017


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 576
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Pernicová
Edice: 11. svazek ed. Cotton Malone 19x
ISBN: 978-80-7498-213-2
Vystaveno: pá 14. ledna 2022 16:23
Číslo položky: 268851

Studená válka se vrací, říkají někteří. Nikdy neskončila, tvrdí jiní.

Na Sibiři se scházejí dva muži z protilehlých stran barikády. Měla to být pragmatická schůzka, ale skončila střelbou. A Cotton Malone teď už ví, že se před Alexandrem Zorinem, bývalým důstojníkem KGB, musí mít opravdu na pozoru.
Alexandr Zorin je milovníkem starých časů; jeho neotřesitelná loajalita k bývalému Sovětskému svazu se po zhroucení sovětského impéria přetavila v nenávist vůči Spojeným státům a bezmeznou touhu po odvetě. A nyní tento muž míří do Severní Ameriky, konkrétně do sídla navenek nenápadného bratrstva, jež kdysi poskytovalo rady nejednomu americkému prezidentovi. Jednou z nich byl i návrh vojenské invaze do Kanady, která se měla stát čtrnáctou kolonií Spojených států. Může se v té dávné historii skrývat dynamit, který rozvrátí Spojené státy podobně, jako byl rozvrácen Sovětský svaz?

Do inaugurace nového prezidenta USA zbývají už jen hodiny. Zorinův plán je geniálně načasovaný: pokud se mu všechno vydaří, zavládne v Americe totální politický chaos. Dokáže se Malone přesunout z Ruska do Bílého domu dřív, než bude pozdě?

Komentáře ke knize
Steve Berry

Steve Berry je americký autor románů a novel. Vystudoval politologii a práva. Po absolutoriu založil advokátskou praxi. Když začínal pracovat na svém prvním románu, netušil dvě věci: že nakladatelé osmdesátkrát odmítnou jeho rukopis – a že toho budou velmi litovat, poněvadž Berryho prvotina s názvem Jantarová komnata několik týdnů figurovala na prvním místě žebříčku nejprodávanějších knih. Dnes je Steve Berry autorem osmnácti románů, v kterých se snoubí napětí a záhady, jejichž kořeny sahají do nedávné i hluboké historie. Díky thrilleru Templářské dědictví se Berry natrvalo zařadil mezi špičku tohoto žánru: kniha byla přeložena do třiceti čtyř jazyků a Dan Brown, autor bestselleru Šifra mistra Leonarda, se nechal slyšet, že „tato kniha přesně splňuje jeho představy o skvělém románu“.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet