Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 166 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 1 |
ISBN: | 51-859-67 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 30 000 ks |
Poznámka: | obálka Jan Moravec |
Vystaveno: | út 1. září 2020 13:43 |
Číslo položky: | 114337 |
Dvě stě předpisů k úpravě masa, zeleniny, rýže, polévek a moučníků, vybraných tak, aby jejich příprava vyhovovala domácím surovinovým možnostem. K receptům připojil autor i stručné pojednání o stravě starých Číňanů, kapitoly o typickém nářadí čínské kuchyně, zvláštních způsobech krájení a vaření i o některých speciálních surovinách a přísadách nezbytných pro čínské pokrmy.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem