Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Chraň nás od zlého : [opravdové zlo vás teprve čeká ]

Ralph Sarchie, Lisa Collier Cool

2014

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 288
Jazyky: česky
Překladatel: Miroslava Nevrlová
ISBN: 9788081112294
Poznámka: obálka Emil Křižka
Vystaveno: po 14. října 2019 14:54
Číslo položky: 74166

Ralph Sarchie pracuje jako policista v 46. newyorském okrsku v jižním Bronxu. Kromě toho se ale zabývá i tajemnem, jak tomu sám říká. Vyšetřuje případy démonické posedlosti a asistuje při exorcismu, při vymítání nejhoršího – a nejnebezpečnějšího – nepřítele lidstva.
V této knize zobrazuje neuvěřitelné skutečné zločiny a případy nelidského zla, které nebyly nikdy vyřešeny, objasněny ani pochopeny. Vyškolen v rituálech exorcismu a jako očitý svědek mnoha případů démonické posedlosti líčí své zkušenosti s dosud nevysvětlitelnými jevy, které na stíny přicházející z temnot vrhají nové světlo.
Seznamuje čtenáře s hierarchií pekla na zemi a odkrývá odporné rituály kněze Pala Mayombeho. Vypráví strašidelné historky ze života: příběh mladé dívky, jejíž nevinnost je pošpiněna inkubem; o domě napadeném zlomyslným duchem nevěsty zavražděné v 19. století; o smrtelném hříchu; o zloději duší; o bloudění ztracených duší; o nešťastném muži, který se měnil ve vlkodlaka; popisuje temné stránky soužití se sousedy věnujícími se satanismu a jiné.
Všechna tato odhalení jsou znepokojujícím spojením mezi „tradičním“ zločinem a mrazivými hrůzami nadpřirozeného světa.

Komentáře ke knize
Ralph Sarchie

Ralph Sarchie je bývalý newyorský policista, který se později stál démonologem. Napsal knihu "Chraň nás od zlého", která popisuje spoustu jeho paranormálních vyšetřování.

Lisa Collier Cool

Americká novinářka a autorka, známá zejména díky její práci týkající se tématu zdraví. Pravidelně přispívá do Yahoo Health a dalších tištěných i online časopisů. Na základě její knihy Beware the Night z roku 2001, na které spolupracovala s policistou z New York City, Ralphem Sarchie, vznikl roku 2014 film Chraň nás od zlého .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu