Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Cetaganda

Lois McMaster Bujold

Talpress | 2001


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Dobrodružství Milese Vorkosigana 1 - 7 - Učedník války + Hranice nekonečna + Bratři ve zbrani + Vorova hra + Zrcadlový tanec + Cetaganda + Paměť - Lois McMaster Bujold (2000, Talpress)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 319
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Volejníková
Edice: 6. svazek ed. Dobrodružství Milese Vorkosigana 3x
Vydání: 1
ISBN: 80-7197-187-1
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Martina Pilcerová
Vystaveno: čt 19. března 2020 14:45
Číslo položky: 92446

6. kniha série Miles Vorkosigan.
Román Cetaganda predstavuje další cást cyklu o vesmírném žoldákovi a šlechtici Milesi Naismithovi Vorkosiganovi. Jeho nová dobrodružství zavedou ctenáre na vzdálenou Eta Cetu, hlavní planetu Cetagandské ríše, kde má miles reprezentovat svou planetu Barrayar – tentokrát na diplomatickém poli. Miles se však v této podivné cizí spolecnosti rozhodne zahrát si na detektiva a také splnit další ze svých chlapeckých snu – zachránit ríši.

Román získal ocenení Hugo Award, poteší predevším milovníky napínavé sci-fi plné dramatických zvratu a necekaných situací.

Komentáře ke knize
Lois McMaster Bujold

Lois McMaster Bujold je uznávaná americká autorka sci-fi a fantasy literatury. Je čtyřnásobnou nositelkou ceny Hugo v kategorii „za nejlepší román“, dále získala cenu Nebula a Cenu mýtotvůrce. Její nejúspěšnějším dílem, přeloženým do řady jazyků, včetně češtiny, je Vorkosiganská sága. Čtyřikrát získala cenu Hugo v kategorii „za nejlepší román“, mnoho dalších jejích románů bylo na tuto cenu nominováno a umístilo se na nejvyšších příčkách. Vítězství: V roce 1991 získala cenu Nebula za sci-fi povídku The Mountains of Mourning a v roce 2002 Cenu mýtotvůrce v kategorii Mythopoeic Fantasy Award for Adult Literature za fantasy román Prokletí Chalionu. V roce 2011 obdržela cenu Skylark Award a roku 2013 cenu Forry Award za celoživotní dílo.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat