Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná s obálkou |
Počet stran: | 447 |
Jazyky: | česky |
Vydání: | 4 |
ISBN: | 51-433-83 |
Vydáno v: | Praha |
Náklad: | 80 000 ks |
Vystaveno: | čt 26. srpna 2021 11:41 |
Číslo položky: | 216951 |
"Tradiční česká kuchařka Juliany A. Fialové je velmi dobře srovnatelná s dílem Marie Janků-Sandtnerová, na jejíž odkaz Fialové bezpochyby navázala. Je fascinující, že dodnes dokáže čtenáře ohromit důsledností, úsporností a přehledností, s jakou sebrala a uspořádala stovky receptů, které k naší kuchyni neodmyslitelně patří. Doprovodila je řadou tipů a postupů, které jinak současní či začínající kuchaři málokde najdou. Její recepty jsou snadné, praktické a přehledně uspořádané. S tím, jak se tradiční česká kuchyně zase dostává na výsluní a je znovu objevována, jak profesionálními, tak domácími kuchaři, je nové vydání této knížky v dokonalém souladu. Malé velká encyklopedie Juliany Fialové tak může na jedné straně zaujmout čestné místo mezi klasikami národní kuchyně a na druhé straně se stát i nezbytnou praktickou příručkou pro každého, kdo rád objevuje jídla dalece přesahující běžný sortiment a plně korespondující se současnými moderními trendy." Jitka Rákosníková, šéfredaktorka časopisu F.O.O.D.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem