Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Černá zmije - celá ta mizerná dynastie 1485-1917

Richard Curtis

XYZ | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 441
Jazyky: česky
Překladatel: Ivo Železný
ISBN: 978-80-87021-61-3 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Zdeněk Mareš
Vystaveno: pá 12. března 2021 9:51
Číslo položky: 161469

Co je Černá zmije? Kultovní seriál produkovaný britskou televizí BBC. Sleduje ságu dynastie Černé zmije (angl. Black Adder) v rozmezí mnoha staletí. Hlavní postavu každé série a i ostatních zvlášť natočených příběhů hraje Rowan Atkinson – známý u nás také jako Mr. Bean nebo inspektor Fowler ze seriálu Tenká modrá linie.

Jestli hledáte knihu tak chytrou, jako je lišák vyučující lišáctví na univerzitě v Oxfordu, pak je tahle knížka právě pro vás. Je v ní každé slovo, každá lež a každý vychytralý plán, které kdy v příbězích o Černé zmiji zazněly...

Komentáře ke knize
Richard Curtis

Richard Curtis, celým jménem Richard Whalley Anthony Curtis je britský filmový a televizní scenárista, režisér a producent narozený na Novém Zélandu australským rodičům. Je považován za klasika žánru romantické komedie, k jeho dílům patří ty z nejznámějších: Čtyři svatby a jeden pohřeb , Notting Hill, Deník Bridget Jonesové , Láska nebeská . Scenáristicky stál i za známými britským sitcomy s Rowanem Atkinsonem – Mr. Bean a Černá zmije . Žije v londýnské čtvrti Notting Hill, což ho inspirovalo ke scénáři stejnojmenné komedie s Hugh Grantem a Julii Robertsovou v hlavních rolích. Jeho manželkou je pravnučka zakladatele psychoanalýzy Sigmunda Freuda Emma Freudová.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu