Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Brožovaná |
Počet stran: | 166 |
Jazyky: | česky |
Edice: | 2. svazek ed. Dieta 19x |
Vydání: | 3. vyd |
ISBN: | 80-7345-070-4 (brož.) |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | st 3. února 2021 11:08 |
Číslo položky: | 149821 |
Publikace přináší pacientům informace o celiakii, jejím výskytu, diagnostice a léčbě, a dále seznamuje s potravinami vhodnými a nevhodnými při tomto onemocnění. Obsahuje okolo 100 receptů, doplněných o energetickou hodnotu a obsah hlavních živin v jednotlivých potravinách a připravovaných jídlech. Publikace je určena jak pro pacienty trpící celiakií, tak dietním sestrám.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem