Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Celestinské proroctví

James Redfield

Pragma | 1995

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 257
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Hauserová
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-7176-108-7 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Michal Houba
Vystaveno: čt 18. listopadu 2021 10:24
Číslo položky: 244930

Krátce poté, co se objevil v USA román Jamese Redfielda Celestinské proroctví, bylo jasné, že kniha se nejen stane mezinárodním bestsellerem, nýbrž že se začíná rodit zcela nový fenomén. Tato kniha vypráví o tajemném rukopise neznámého původu naznačujícím, že svět právě prochází radikální duchovní proměnou, kterou si uvědomujestále větší počet lidí. Na naší planetě se začíná prosazovat nové duchovní vědomí. A tisíce čtenářů nacházely v Redfieldově alegorii klíč k vysvětlení vlastních prožitků a zkušeností, jejichž smysl dosud jen tušily - kniha jim pomohla začít si uvědomovat svou schopnost řídit se předtuchou, vnímat smysl zdánlivě „náhodných“ příležitostí a jevů a odpovídat na výzvy vyššího vědomí.

Celestinské proroctví se stalo biblí statisíců lidí. Po určité době začaly vznikat skupiny lidí, kteří se začali scházet na pravidelných sezeních a pracovních seminářích, při nichž odkrývají pravdu o vlastní minulosti, svých vztazích a rozvíjejí spirituální rozměr svého života. Především těm je určena tato kniha.
Nové dílo Jamese Redfielda a Carol Adrienne je nepostradatelnou pomůckou pro každého, kdo pochopil, že nazrál čas změny našeho způsobu vnímání a přístupu k životu.

Komentáře ke knize
James Redfield

James Redfield je americký spisovatel, lektor, scenárista a filmový producent. Proslavil se především svým prvním románem Celestinské proroctví. V roce 1993 sám publikoval svůj první román Celestinské proroctví, díky brzkému zájmu bylo dílo jednou z nejúspěšnějších knih vydaných svépomocí . Následně v roce 1994 publikovalo knihu vydavatelství Warner Books a podle „Publishing Trends“ byla knížka na prvním místě v kategorii mezinárodní bestseller a na druhém místě o rok předtím. Tři roky po vydání prvního dílu vydal druhý díl s názvem Desáté proroctví: Vize pokračuje. Narodil se a vyrůstal na venkově nedaleko Birminghamu v Alabamě. Vychován v metodistické církvi byl orientován na komunity a skupiny lidí a byl frustrovaný nedostatkem odpovědí na otázky ohledně přírody a spirituality či duchovna. Na škole studoval východní filozofie včetně taoismu a zenu. Po absolvování univerzity v Auburnu se 15 let věnoval práci s mladistvými. Během této doby ho velmi zaujal lidský potenciál, intuice a paranormální jevy, které by pomohly s jeho psychicky narušenými dorostenci. Po celou tuto dobu Redfield formuloval a přemýšlel o myšlenkách a idejích, které později publikoval v Celestinském proroctví. V roce 1989 opustil práci terapeuta a začal se věnovat psaní. Série Celestinské proroctví pokračovala v roce 1999 vydáním Tajemství Shambhaly: Hledání jedenáctého proroctví. V roce 2002 Redfield společně se spisovatelem Michaelem Murphym a Sylvií Timbersovou vytvořili knihu Bůh a vyvíjející se vesmír: Další krok ve vývoji člověka. V roce 2006 měl premiéru film Celestinské proroctví. V neposlední řadě James Redfield vydal několik dalších průvodců, které však nebyly vydány v češtině. Zde je uveden seznam knih, které vyšly v češtině: Série Celestinské proroctví GUIDEBOOKS Film V tomto článku byl použit překlad textu z článku James Redfield na anglické Wikipedii....

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více