Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Čas pomsty : Vzpomínáš si? : Dítě číslo 44 : V šachu

Sandra Brown, Sophie Kinsella, Jeffrey Archer, Tom Rob Smith, Kristin Hannah

Reader's Digest Výběr | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 607
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Popel, Kateřina Sidonová, Jiří Kobělka, Kateřina Novotn...
Edice: Nejlepší světové čtení 182x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7406-054-0
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 28. ledna 2022 10:22
Číslo položky: 274893

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů oddychových žánrů od renomovaných angloamerických autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích.

1) Jeffrey Archer: Čas pomsty - V Londýně se náhodně střetnou dva muži z opačných konců společnosti, nevzdělaný automechanik a začínající světácký advokát. Jejich dramatické setkání vyústí v soudní spor, který pro jednoho z nich skončí nespravedlivým odsouzením k vysokému trestu. Ten pak ve věznici začne spřádat důmyslný plán pomsty.

2) Sophie Kinsella: Vzpomínáš si? - Představte si, že máte možnost změnit svůj život od základů, zkrotit neposlušné kudrny do elegantního uzlu, nechat si srovnat křivé zuby, dosáhnout skvělého postavení v práci a za muže si vzít sympaťáka, který je jen tak mimochodem milionář. Kdo by po tom neskočil? Otázkou je, zda je pak člověk šťastnější. Lexi Smartová se to dozví za pár týdnů.

3) Tom Rob Smith: Dítě číslo 44 - Lev Děmidov, agent stalinské státní bezpečnosti, odmítne udat vlastní ženu a oba jsou vyhnáni z Moskvy na Sibiř, kde je Lev degragován na nejnižší pozici v milicích. Tam se účastní vyšetřování úmrtí dívky, které nápadně připomíná smrt jiného dítěte v Moskvě. Jsou to jasné vraždy, ale protože ve stalinském Rusku oficiálně "neexistuje zločin", začne Lev pátrat po sériovém vrahovi sám.

4) Sandra Brownová: V šachu - Třiatřicetiletá televizní reportérka Tiel McCoyová se vydává na zaslouženou dovolenou do Nového Mexika, když v autorádiu zaslechne zprávu o únosu sedmnáctileté dcery texaského milionáře. Z benzínové stanice volá svému šéfovi a ocitne se přitom v situaci, z níž se může vyklubat největší reportérská kauza jejího života, pokud ovšem vyvázne živá ...

Komentáře ke knize
Sandra Brown

Autorka romantických románů. Sandra Lynn Brown se narodila 12. března 1948 ve Waco, v americkém státě Texas a vyrůstala ve Ft. Worth jako nejstarší z pěti sester. Publikovala též pod pseudonymy Rachel Ryan, Laura Jordan a Erin St. Claire. Už v dětství si raději četla knihy, než aby si hrála s panenkami. Začala studovat angličtinu na Texaské univerzitě, ale v roce 1968 studia opustila a provdala se za Michaela Browna, předního televizního moderátora a dokumentaristu. Sama Sandra zpočátku působila v televizi, kde hlásila počasí a poté se stala reportérkou. S manželem mají dvě děti – dceru Rachel a syna Ryana a když Sandra v roce 1981 začala, za vydatné podpory ze strany manžela, s psaním knih, svůj první román vydala pod pseudonymem Rachel Ryan – tj. složeným z křestních jmen svých dětí.

Jeffrey Archer

Známý britský autor Jeffrey Archer, celým jménem Jeffrey Howard Archer, Baron Archer of Weston-super-Mare, se narodil 15. dubna 1940, v mládí dosáhl řady sportovních úspěchů, jako sprinter patřil ke světové špičce a reprezentoval Velkou Británii na mezinárodních závodech. Vysokoškolské vzdělání dokončil v Oxfordu. Už v roce 1969 se stal nejmladším členem Sněmovny reprezentantů. Zde působil do roku 1974. Později jako člen Sněmovny lordů upadl v nemilost, a dokonce byl v roce 2001 odsouzen do vězení za křivou přísahu. Archerovy privátní osudy jsou stejně vzrušující jako jeho barvité bestsellery, jeho život vypadá jako vystřižený z románů. Napsal jich dosud přes třicet. Jeffrey Archer je ženatý, je otcem dvou dětí, s rodinou střídavě žije v Cambridgi a v Londýně.

Kristin Hannah

Kristin Hannah se narodila v roce 1960 v Jižní Kalifornii, USA. Dětství strávila na pláži, kde stavěla hrady z písku a řádila na surfu. Ale v osmi letech se s rodiči přestěhovala do Západního Washingtonu, kde vyrostla, vystudovala a začala pracovat. Nejdříve Kristin chvilku pracovala v reklamní agentuře, ale pak se rozhodla pro studium práv. Práva vystudovala, ale pořád jí v hlavě zněla prorocká slova její maminky, která jí kdysi řekla, že z Kristin stejně jednou bude spisovatelka. A ta se z Kristin stala, avšak za docela smutných okolností - její maminka onemocněla rakovinou. V té době se Kristin spolu s maminkou pokusily o svou první společnou historickou romanci . Po smrti maminky však Kristin rukopis zavřela do krabice, schovala do skříně, nedlouho na to se vdala a začala se živit jako právnička. Jenže maminčino proroctví se znovu objevilo v době, kdy byla Kristin těhotná a musela pět měsíců strávit v posteli. Když už měla přečteny všechny knihy, co doma našla, manžel jí přinesl onu krabici s rukopisem a Kristin začala s přepisováním, dopisováním, až byl na světě první hotový román. A tak Kristin začala v roce 1990 svou spisovatelskou kariéru, a to u historických romancí, od nichž přešla k romancím ze současnosti a nyní se věnuje spíše příběhům o rodinných vztazích a osobních dramatech. Kristin s manželem a synem žijí na severozápadě USA.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více