Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Čas letí

Suzanne Brockmann

Alpress | 2004


69 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 365
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Mazůrková
Edice: Klokan 1278x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7218-968-9 (váz.)
Vydáno v: Frýdek-Místek
Vystaveno: st 17. února 2021 11:07
Číslo položky: 154137

Nenáročný román pro ženy s dramatickou zápletkou se odehrává v současné Americe, kořeny zápletky však sahají až do doby 2. světové války.
Mladá advokátka, dcera jednoho z nejbohatších Američanů, jejíž strýc byl unesen neznámými gangstery, se rozhodne požádat jednoho z nejlepších tajných agentů speciálního týmu rychlého nasazení amerického námořnictva o pomoc při předávání výkupného. Při prvním setkání dojde k neočekávanému milostnému sblížení ještě dříve, než hrdinka požádá agenta o pomoc. Ten, když zjistí, proč byl dívkou vyhledán, si připadá podvedený a rozhodne se vztah okamžitě ukončit. Vývoj dalších událostí ale donutí agenta toto rozhodnutí zrevidovat a oba hrdinové mají pak v dramatickém případu kolem strýcova únosu dost příležitostí, aby se přesvědčili o vzájemné lásce.

Komentáře ke knize
Suzanne Brockmann

Americká autorka, která se uvedla románovou prvotinou v již v roce 1996. Od té doby si stačila získat srdce čtenářů po celém světě. Její doménou jsou bestsellery plné napětí, ale nevyhýbá se ani romantickým zápletkám. Několik knih také má vydaných pod svým pseudonymem - Anne Brock.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu