Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Čas a smrt - Železná košile - Duhový bod nad hlavou - Smrt Salomina - Báseň v próze - Zpověď grafomanova : Anděl smrti : Petr ; uspořádal a poznámky k povídkám a doslov napsal Jan Dvořák : tajemné příběhy

Ludmila Jandová

Kruh | 1970

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 101
Jazyky: česky
Vydání: 1. vyd
Vydáno v: Hradec Králové
Náklad: 11 500 ks
Poznámka: obálka Jaroslav Cheben
Vystaveno: st 20. října 2021 16:39
Číslo položky: 233144

Povídkový výbor přináší práce V.R. Krameria (Železná košile). J. Arbesa (Duhový bod nad hlavou), J. Karáska ze Lvovic (Smrt Salomina), A. Breiského (Báseň v próze; Zpověď grafomanova) , J. Müldnera (Anděl smrti; Petr), L.Klímy (Čas a smrt). Námětem próz, představujících nejrůznější žánry od klasického horroru až k filosofické alegorii, je meditace nad časem a smrtí.

Komentáře ke knize
Ludmila Jandová

Ludmila Jandová, rozená Kalibánová , byla česká malířka, kreslířka, grafička a ilustrátorka, žačka profesorů Vladimíra Silovského a Vojtěcha Tittelbacha. Specializovala se především na přírodní a církevní témata. Její díla zdobí mimo jiné katedrálu svatého Ducha či královéhradeckou biskupskou rezidenci, vytvořila též logo pro Diecézní eucharistický kongres, který proběhl v Hradci Králové v roce 2002. Za celoživotní dílo a přínos pro církev jí papež Jan Pavel II. udělil vyznamenání „pro ecclesia et pontifice“, Litomyšl jí udělila Zvláštní Cenu za přínos městu. Jejím manželem byl akademický sochař František Janda .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet