Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná s obálkou |
Počet stran: | 111 |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Alena Vlčková |
Edice: | Dr. Oetker 25x |
ISBN: | 80-7176-593-7 |
Vystaveno: | st 25. května 2022 15:02 |
Číslo položky: | 338342 |
Tato monotématická publikace shromažďuje všechny kuchařské předpisy jejichž základem jsou brambory. Vzhledem k tomu, že se jedná o publikaci ze známé německé edice Dr.Oetker, nenajdeme zde žádné typicky české kuchařské recepty. Předností této kuchařky však zůstává přehledné, srozumitelné a názorné zpracování s množstvím lákavých fotografií.
Vařené, pečené, šťouchané, fritované, grilované, zapečené, připravené jako kaše, knedlíky plněné (masem nebo ovocem) i neplněné, koláče - to vše připravíme z brambor. Vedle známých a tradičních pokrmů najdete v této knize i recepty zbrusu nové, neznámé a překvapivé.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem