Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná s obálkou |
Počet stran: | 416 |
Jazyky: | česky |
Edice: | Rostlinná výroba 216x |
Vydání: | 1 |
Vydáno v: | Praha |
Vystaveno: | po 19. března 2018 19:10 |
Číslo položky: | 27509 |
Obsáhlé dílo uvádí nejen botanickou charakteristiku rostliny brambor, jejich látkové složení, fyziologii a ekologii, ale rozpracovává také jednotlivé operace při pěstování a sklizni brambor. Velkou pozornost věnuje posklizňové úpravě brambor, jejich skladování, využití, chorobám, škůdcům a šlechtění. Práci uzavírá rozbor ekonomiky výroby brambor jednotlivých užitkových směrů a možnosti specializace a koncentrace výroby.
Mgr. Ladislav Hruška vystudoval učitelství pro základní školy, obory biologie a chemie na Univerzitě Hradec Králové, následně v letech 2002–2004 pracoval jako učitel na škole v Městci Králové. Zpravodajskou kariéru Ladislav začal už před čtrnácti lety, kdy nastoupil na pozici externího redaktora Nymburského deníku. Od roku 2003 působil jako redaktor zpravodajství v Českém rozhlase a Frekvenci 1. Jako televizní reportér a moderátor se objevil poprvé v roce 2007 na TV Prima, roku 2012 přestoupil ke konkurenční TV Nova. Je známý jako potravinový inspektor a lidový kuchař-experimentátor.
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem