Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bodyguard - úplný manuál pro osobní strážce

Josef Mádl

Hubertlov Bohemia | 2000

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 351
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-902755-3-2 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 15. dubna 2021 11:41
Číslo položky: 170765

Kniha "Bodyguard" s podtitulem novodobý Samuraj je nejen učebnicí pro začínající, či středně pokročilé adepty tohoto povolání.
Kniha je skutečně o "cestě" o cestě k větší profesionalitě Bodyguarda, ale současně může sloužit i jako průvodce po cestě kohokoliv. O cestě za dokonalostí která začíná u výběru kvalitní obuvi pokračuje přes vhodné oblečení a jde dál až ke kapitolám které zaujmou čtenáře asi nejvíce, jako např. výběr střelné zbraně apod.
Ať se již jedná o kapitolu věnující se výběru záložní zbraně, nebo kapitolu věnovanou vhodným prostředkům dopravy, je vše podepřeno osobní zkušeností autora. Autenticita a poctivost této knihy je navíc podpořena přímými zkušenostmi z dlouholeté praxe autora.
Mnoho epizod a krátkých příběhů dělá z této publikace čtivou knihu, která vybočuje nad rámec běžných nudných manuálů pod kterými se prohýbají pulty všech knihkupectví.
Osoba autora pana Josefa Mádla , který se mnoho let aktivně zabýval činností bodyguarda je zárukou předávaných zkušeností a může posloužit mnohým na jejich "cestě samuraje".
Tak jak si to vyžaduje toto náročné poslání, nikdy nepodlehl svodu popularity a vždy zůstal pouze temným stínem na pozadí prominentních klientů které chránil. Ač mohl, nestal se ochráncem který vystavuje svou tvář na odiv televizním kamerám a cvakání fotoaparátů.
Autor je , mimo jiné, také mistrem Aikijujutsu Kosuryu, Tantójutsu a dalších umění. Knihu napsal v době, kdy již opouštěl činnost ochránce a čím dál více se začal věnovat svému skutečnému poslání na duchovní cestě.
Brožovaná vazba, 350 stran, vysvětlující obrázky a fotografie.
V současné době je p. Mádl vysvěceným mnichem a představeným zenového kláštera denominace Soto.
Kniha je naprosto nabita informacemi které stojí za to přečíst jednou, podruhé, potřetí......

Komentáře ke knize
Josef Mádl

Josef Mádl, mniškým jménem Jikan Kodo, je dlouholetým studentem a učitelem bojových umění. Je také vysvěceným mnichem zen buddhistické školy Sótó. A není tajemstvím, že se dlouhou dobu aktivně zabýval oblastí ochrany osob a majetku, trénoval mimo jiné, jednotku tzv. Sky Marshallů. Je instruktorem střelby, autorem účinného stylu boje nožem a systému účinného boje beze zbraně.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více