Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Blondýnky : nejlepší vtipy, anekdoty a hádanky

Václav Budínský

Mladá fronta | 2004

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 118
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-204-1171-2
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Václav Budinský
Vystaveno: pá 10. září 2021 12:02
Číslo položky: 220590

Nejlepší vtipy, anekdoty a hádanky.
Autor rád zdůraznil, že nemá žádné verze vůči blondýnkám a nemyslí si, že jsou v průměru hloupější než dívky jiné barvy vlasů, což mohou snadno dokázat tím, že se neurazí a zasmějí všem anekdotám v této knížce, které jim budou připadat vtipné.
Míra vtipnosti, nikoliv zesměšnění či urážlivosti, byla totiž hlavním kritériem jejich použití. Že se obecná "blondýnka" stala humoristickým symbolem naivity, by žádnou rozumnou bytost s plavými vlasy nemělo vyvádět z míry, stejně jako lordy či Skoty nemohou pohoršovat vtipy lordské či skotské.
Tak se hezky bavte.

Komentáře ke knize
Václav Budínský

PhDr., spisovatel a publicista, básník a filozof, bavič a humorolog, univerzálně zaměřený odborník i umělec, vydává populární knihy z různých oborů - gastronomie, sexuologie. Je autorem řady zábavných i naučných publikací, které začal vydávat po listopadu 1989. Již od doby svého studia a pedagogického působení na filozofické fakultě UK se zabývá problematikou způsobu života se se zvláštním zaměřením na čtyři základní oblasti: humor, erotiku, gastronomii a společensky akceptované drogy. Těmto tématům je převážně věnována i jeho současná literární tvorba, v některých publikačních projektech se dokonce podařilo obě oblasti spojit , jindy převládá vědeckopopulární zaměření . Vydal několik speciálních kuchařek , řadu knih věnovaných zkvalitňování pohlavního života , publikaci 10 osvědčených způsobů jak přestat kouřit a mnoho textů věnovaných humoru, zábavě a moudrosti ..

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet