Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bez frází a bez jůtubu

Dominik Landsman

BF Media, s.r.o. | 2020


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 207
Jazyky: česky
Vydání: První vydání
ISBN: 9788027077267
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 22. září 2022 13:58
Číslo položky: 406393

Příběhy Bez frází pro děti. Osudy výjimečných českých sportovců vyprávěné oblíbeným spisovatelem Dominikem Landsmanem tak, aby jim rozuměli i školáci.

Dan a Čeněk jsou kluci jako každý jiný. Škola je otravuje a pokud je zrovna rodiče nepeskují a nevyhánějí ven, nebo dokonce posílají na tábor, kde není wifina, veškerý volný čas tráví sledováním herních videí, pařením Minecraftu a sněním o kariéře obletovaných youtuberů. Situace, do nichž se dostávají, jim ale připomínají i jiné hrdiny, než jsou ti z displejů a obrazovek. Sportovce, ty divné lidi, co se dobrovolně potí, pořád někde posilují a vůbec nemají YouTube kanál. Čeňkovi o nich vypráví jeho táta. Dan – a čtenáři – se díky tomu dozvídají o osobnostech, které uspěly ve světovém měřítku i jinak, než sezením u počítače.

Bez frází se spojilo s Dominikem Landsmanem, autorem – mimo jiné – Deníčku moderního fotra nebo dětské série s kapitánem Adorablem, a vznikla kniha protkaná landsmanovsky nekorektním humorem, která má ukázat dětem, že je fajn se občas jít proběhnout a kopnout do balonu a že existují i lidi, kteří se proslavili tak, že na sobě v reálném světě makali a šli si za svými sny.



Bez frází a bez jůtubu má formát „klasických“ Bez frází knih, 210 stran, a Dan s Čeňkem v ní řeší příběhy Vladimíra Šmicera, Petra Korbela, Terezy Kmochové, Lukáše Radila, Tomáš Egerta, Petra Nováka, Josefa Dresslera, Jana Kareše, Barbory Závadové, Karla Nocara, Silvie Rybářové, Zbyňka Michálka, Radka Brunnera, Michala Navrátila a Tomáše Dvořáka. Předmluvu obstaral spoluzakladatel Bez frází Radim Vrbata.

Komentáře ke knize
Dominik Landsman

Svého času na Mateřské dovolené autor knížky Deníček moderního fotra Až budu velký, budu kosmonaut nebo učitelka. Autor vystudoval na Vysokém učení technickém v Brně obor Finance podniku, následně pracoval jako realitní makléř. V době, kdy dostal v zaměstnání výpověď, hledal novou práci, ale když konečně nastoupil, po čtrnácti dnech sám odešel. Rozhodl se tedy zůstat místo manželky na mateřské dovolené, které se syn narodil zhruba měsíc před výpovědí. O zážitky z mateřské dovolené se rozhodl podělit s ostatními, a jelikož v dětství zkoušel psát pohádky a povídky, rozhodl se napsat knihu. Nejdříve založit vlastní blog, kde humorně, s nadhledem a cynismem popisoval dny prožité se svým maličkým synem. Po ohromném úspěchu na blogu vydal své příspěvky knižně, a to se stejně velkým úspěchem: Deníček moderního fotra aneb Proč by muži neměli mít děti, Deníček moderního fotra 2 – aneb Pánbůh mi to oplatil na dětech. Dominik Landsman aktuálně zveřejňuje své příspěvky v časopisech a na internetu, pracuje na knihách jiného zaměření a věnuje se svému koníčku – rybaření.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více