Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bestie

Martina Cole

Domino | 2013


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 408
Jazyky: česky
Překladatel: Hana Čapková
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7303-819-9
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: po 24. ledna 2022 19:47
Číslo položky: 272804

Chtěla mít všechno. A aby toho dosáhla, byla ochotna udělat… úplně všechno.

Pro lidi, kteří ji neznají, je Cynthia Tailorová zosobněním úspěšného života: má oddaného manžela, honosný dům a dvě krásné děti. Avšak pro lidi, kteří Cynthii znají, je tato žena prokletím: nikdy jí nestačí to, co už má, a chce stále víc. Obvykle něco, co mají druzí, a ona se domnívá, že na to má větší právo než oni.

Cynthia si s neuvěřitelnou lehkostí přivlastňuje peníze, úspěch i lásku druhých. Není proto divu, že postupně zničí všechny lidi ve svém okolí, včetně manžela, obou dětí a vnoučat. Její největší touha – vlastnit a ovládat – ji nakonec přivede do situace, v níž se nechtěla nikdy ocitnout. Uvědomí si alespoň na pokraji sebezničení, čeho se dopustila, nebo půjde dál a nezastaví se, dokud nebude muset za své činy krutě zaplatit?

Komentáře ke knize
Martina Cole

Martina Cole je anglická spisovatelka kriminálních románů. Ve většině jejích románů je protagonistou žena a antihrdina, mnohé jsou zasazeny do prostředí irské komunity v okolí Londýna. V roce 2006 získala za román The Take ocenění British Book Awards v kategorii kriminální thriller roku. Čtyři z jejích románů byly zpracovány do podoby televizních seriálů. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Martina Coleová na slovenské Wikipedii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat