Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Batman : Kniha první - Soví tribunál

Bob Kane, Scott Snyder

Crew | 2013

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Batman New 52 KOMPLETNÍ SÉRIE : Díl 1-10 Soví tribunál + Soví město + Smrt rodiny + Rok nula - Tajné město + Rok nula - Temné město + Hřbitovní směna + Konec hry + Supertíha + Květy zla + Epilog - Bob Kane, Bill Finger, James IV Tynion, Gerry Duggan, Scott Snyder, Scott Snyder, Ray Fawkes, Marguerite Bennett (2013, Crew)
Vazba: Brožovaná
Počet stran: [176]
Jazyky: česky
Ilustrátor: Greg Capullo
Překladatel: Štěpán Kopřiva
Edice: Světové komiksy česky 198x
Vydání: Světové komiksy česky
ISBN: 9788074492174
Vydáno v: Praha
Náklad: 500 ks
Vystaveno: st 26. října 2022 11:02
Číslo položky: 426392

Batman samozřejmě slyšel příběhy o gothamském Sovím tribunálu. O společenství, které se schází v hlubokých stínech a používá noční dravce jako svou vizitku. Slyšel o tom, že členové tohoto mocného tajného spolku jsou skutečnými vládci Gothamu. Ale Temný rytíř tyto zvěsti odmávl jako babské báchorky. Gotham bylo jeho město. Až doteď. Brutální zabiják zatíná své žiletkově ostré pařáty do nejlepších a nejznámějších osobností města – stejně jako do těch nejnebezpečnějších a nejvražednějších. A pokud jsou temné legendy pravdivé, jsou páni města ještě mocnější dravci, než si kdy Batman dokázal představit – a mají svá hnízda úplně všude... Hvězdný tým složený ze scenáristy Scotta Snydera a Grega Capulla hrdě uvádí závratnou ságu tajemství a děsu!

Komentáře ke knize
Scott Snyder

Scott Snyder je americký komiksový scenárista. Svou první příležitost získal u Marvel Comics, ale brzy přesídlil k vydavatelství DC Comics a tamnímu imprintu Vertigo. Proslul především svou originální sérií American Vampire a prací na sériích Batman a Swamp Thing. Mimo tvorby komiksů se věnoval či stále věnuje i výuce tvůrčího psaní na New York University, Columbia University a Sarah Lawrence College. V České republice vydaly komiksy Scotta Snydera nakladatelství BB/art a CREW. Vertigo: DC Comics:

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více