Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Batikujeme bytový textil

Leona Fousková

Computer Press | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Sešit v deskách
Počet stran: 64
Jazyky: česky
Edice: Výtvarná dílna 5x
Vydání: 1
ISBN: 80-251-0289-0
Vydáno v: Brno
Vystaveno: po 11. listopadu 2019 10:19
Číslo položky: 77089

Doma každý tráví poměrně dost času, a tak se určitě chce ve svém bytě cítit dobře. Nezanedbatelnou věcí, která k příjemnému dojmu z obývaného prostoru přispívá, jsou bytové doplňky. Bytové textilie, jsou-li vkusné, zajímavé a nápadité, dokáží dotvořit každý pokoj a navodit příjemnou atmosféru. Jednou z technik, kterou si můžete textilie upravit podle vašich představ, je batika.

V knize vám přineseme vysvětlení rozmanitých technik batikování, ale také inspiraci, jak kombinovat batiku s jinými způsoby dekorování jako je například malba, tisk či decoupage. Autorka vás seznámí s nejvhodnějšími materiály a pomůckami pro vaši tvorbu a provede vás pomocí srozumitelných textových a fotografických návodů jednotlivými projekty. Vyzkoušíte si „klasické“ druhy batiky (kroužkovou, muchláž, skládanou, destičkovou, kolíčkovou…) a nahlédnete také do technik sypané a voskové batiky. V knize naleznete nápady na výzdobu vlastního bytu i na zhotovení dárků, které svou originalitou jistě potěší každého obdarovaného.

Komentáře ke knize
Leona Fousková

Narozena roku 1974. Ekonomka, zabývá se kreativní tvorbou, fotografováním, bytovou a lidovou architekturou, četbou, cyklistikou a lyžováním. Práce z oboru bytové architektury.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat