Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Bára Basiková - rozhovor

Bára Basiková, Zdeněk Smíšek

Media Bohemica | 1999


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 133
Jazyky: česky
ISBN: 80-902525-7-5 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 11. května 2021 15:42
Číslo položky: 180737

V 7 kapitolách nalezneme více či méně podrobné zpěvaččino zhodnocení nejdůležitějších projektů její umělecké kariéry, od účasti v muzikálech Rusalka a Jesus Christus Supestar až k jejím rockovým angažmá ve skupinách Precedens a Stromboli. Upřímně vyznívající výpověď o jejím osobním životě doplňuje několik desítek černobílých a barevných fotografií.

Komentáře ke knize
Bára Basiková

Bára Basiková je významná česká zpěvačka a herečka, známá svým silným hlasem a dynamickým vystupováním. Poprvé se proslavila jako zpěvačka české rockové skupiny Precedens v polovině 80. let. Po odchodu z kapely se vydala na úspěšnou sólovou dráhu. Hudební styl Basikové zahrnuje celou škálu žánrů od rocku po pop a je oceňována pro svou schopnost vtisknout svým vystoupením emocionální hloubku. Během své kariéry vydala několik alb, na kterých se projevuje její pěvecký talent a všestrannost. Kromě hudební kariéry se Basiková objevuje také v divadelních představeních, což dále dokládá její umělecký rozsah. Díky svému přínosu české hudební scéně se stala respektovanou osobností v oboru.

Zdeněk Smíšek

Vyučil se soustružníkem kovů a dva roky, během nichž večerně studoval střední skolu, pracoval v ČKD Trace. Po maturitě byl přijat k dennímu studiu na Fakultě žurnalistiky University Karlovy, Promoval v roce 1986. Je redaktorem Práva, kde v posledních letech publikoval mimo jiné desítky rozhovorů s osobnostmi české kultury. Je členem Akademie populární hudby, která každoročně udílí Ceny Akademie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet