Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Atom a jaderná technika

Jan Tůma, Vladimír Habanec, Zdeněk Hlasivec, Zbyněk Hrdlička, Ivo Chudáček, Václav Kouřím, J Kuba, M Kulka, V Myslivec, M Voříšek, J Havelka

Naše vojsko | 1957

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 290
Jazyky: česky
Edice: 69. svazek ed. Universita vojáka 11x
Vydání: Universita vojáka (69.)
Vydáno v: Praha
Náklad: 4 000 ks
Vystaveno: út 30. listopadu 2021 15:11
Číslo položky: 250470

Sborník lekcí Lidové university zpracovaný našimi odborníky objektivně seznamuje s podstatou uvolňování jaderné energie a s technickými možnostmi i problémy jejího využití.

Komentáře ke knize
Jan Tůma

Jan Tůma byl československý politik a meziválečný poslanec Národního shromáždění za Republikánskou stranu zemědělského a malorolnického lidu . Podle údajů k roku 1929 byl profesí domkářem v obci Hůrky. S manželkou Alžbětou roz. Vávrovou měl deset dětí. V parlamentních volbách v roce 1920 získal mandát v Národním shromáždění. Obhájil ho v parlamentních volbách v roce 1925 i parlamentních volbách v roce 1929.

Ivo Chudáček

Fyzik Doc. RNDr. Ivo Chudáček DrSc , se narodil v Paříži, kde absolvval část středoškolských studií. V Praze absolvoval matematicko-fyzikální fakultu Karlovy univerzity, kde také dlouho vědecky a pedagogicky pracoval. Vedl katedru fyziky polymerů. Posledních 30 let se věnoval výzkumu mimosmyslového vnímání světa. Tato kniha je plná popisů originálních pokusů z této oblasti. Následují výpočty, úvahy, hypotézy. Autor postupuje vědeckou metodou – vše ověřuje reprodukovatelnými pokusy a výsledky skládá do nového, překvapivého pohledu na zákonitosti světa. V akademické vědě pracoval v oblasti fyziky a vědecké fotografie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat