Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Atlas nádorů prsu

Ctibor Povýšil, Jitka Abrahámová, Jaromír Horák

Grada | 2000

Kategorie:

849 Kč 449 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 326
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7169-771-0 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 10. října 2020 17:26
Číslo položky: 119529

Cílem publikace je seznámit pomocí obrázků, tabulek, schemat a doprovodného textu o nejdůležitějších aspektech diagnostiky, kliniky a léčby karcinomu prsu.

Komentáře ke knize
Ctibor Povýšil

Narozen 10. 3. 1943 v Praze. Prof. MUDr., DrSc., patolog, anatom, vedoucí Ústavu patologie 1. LF UK a VFN v Praze a vedoucí katedry patologie IPVZ. Předseda Společnosti patologů. Zabývá se klasifikací nádorů kostí. Manželka je rovněž lékařka-patoložka doc. MUDr. Viera Povýšilová .

Jitka Abrahámová

Jitka Abrahámová, rozená Zavadilová , je česká lékařka – onkoložka, profesorka klinické onkologie a v současné době přednostka Onkologického oddělení Thomayerovy nemocnice v Praze 4 – Krči. Toto oddělení Abrahámová vybudovala. Díky ní se na tomto oddělení vytvořil kvalitní tým lékařů a sester, bylo zde otevřeno lůžkové oddělení včetně jednotky intenzivní onkologické péče a rychle se pozvedlo na republikovou úroveň. V roce 1966 absolvovala Fakultu všeobecného lékařství Univerzity Karlovy v Praze. V roce 1988 se stala docentkou pro obor klinická onkologie. Mimo jiné také založila a 20 let vede Nadační fond Nadační fond onkologie pro 21. století. Zastává též funkci místopředsedkyně České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně a je předsedkyní celostátní Rady Národního onkologického registru. V roce 2017 obdržela od tehdejšího předsedy horní komory Parlamentu České republiky Milana Štěcha Stříbrnou pamětní medaili Senátu.

Jaromír Horák

Narozen 1930. Radiodiagnostik, práce z oporu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu