Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Atlantida od A do Z

Simon Cox, Mark Foster

Knižní klub | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 264
Jazyky: česky
Překladatel: Jaroslav Hofmann
Vydání: 1
ISBN: 978-80-242-2051-2
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 13. července 2020 13:47
Číslo položky: 108127

V publikaci Atlantida od A do Z se Simon Cox zabývá dávnými legendami a mýty o ostrově Atlantida. Spolu s Markem Fosterem předkládají stručnou a přehlednou formou všechna nejnovější fakta a teorie, které se týkají tohoto neustále přitažlivého tématu. Atlantida od A do Z rovněž přináší odpovědi na mnoho vzrušujících otázek, například: Kde byl bájný ostrov Atlantida? Existuje doopravdy důkaz o ztracené civilizaci? Způsobila nějaká katastrofická událost, že ostrov zmizel ve vlnách? Založili pokročilé kultury Mayů a starověkých Egypťanů lidé, kteří přežili zničení Atlantidy? Co věděl Platon a další starověcí Řekové o ostrově a jeho obyvatelích? Kniha je doplněna barevnými fotografiemi.

Komentáře ke knize
Simon Cox

Simon Cox je britský autor, bývalý editor časopisu Into The Duat, dříve také časopisu "Phenomena" v USA a zakladatel Henu Productions. Cox je alternativní historik, který zkoumá okultní, konspirační teorie, tajné společnosti apod. Jeho první kniha Cracking The Da Vinci Code byl celosvětový bestseller.

Mark Foster

Mark James Foster provozuje malou londýnskou designovou agenturu a je také historický badatel, který měl zajímavé webové stránky týkající se především starověkého Egypta. Jeho první kniha, kde je spoluautorem Simon Cox, je Atlantida od A do Z.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat