Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Arabská přísloví a mudrosloví

Radvan Bahbouh, Charif Bahbouh, Josef Chromec

Dar Ibn Rushd | 1991


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 78
Jazyky: česky , arabsky
Vydáno v: Brandýs nad Labem
Vystaveno: po 17. května 2021 11:33
Číslo položky: 183456

Arabská přísloví jsou uvedena v arabském písmu, v jeho přepisu do upravené latinské abecedy a v českém překladu a jsou doplněna poznámkami k arabskému písmu, výslovnosti a gramatice.

Komentáře ke knize
Charif Bahbouh

Narozen v Nabku, Sýrii. Abslovent Filosofické fakulty UK v Praze a Lomonosovy univerzity v Moskvě. Působil v Orientálním ústavu ČSAV. V roce 1990 založil nakladatelství Dar Ibn Rushd, specializující se na vydávání knih, které jsou zaměřeny především na Orient, obzvláště pak na oblast Středního východu. V češtině napsal Charif Bahbouh množství publikací, mj. 10+1 arabská pohádka, Sýrie, Libye, Čeština pro Araby a sbírku básní Nad Prahou hořký půlměsíc, Půvab arabské kaligrafie....

Radvan Bahbouh

MUDr. Mgr. Radvan Bahbouh PhD. vystudoval matematickou statistiku a teorii pravděpodobnosti na MFF UK, psychologii na FF UK, arteterapii na PedF JU a všeobecné lékařství na 3. LF UK. Na katedře psychologie FF UK přednáší metodologii psychologie, teorii psychodiagnostiky a psychometrii. Je autorem metody Sociomapování, která představuje metodu analýzy sociálních systémů za účelem jejich vizualizace, která umožní dobrou orientaci ve vzájemných vztazích a komunikačních sítích. Založil a vede společnost QED GROUP a.s., která se zabývá personálním poradenstvím, psychologickým koučováním, vzděláváním manažerů a Sociomapováním.

Josef Chromec

Narozen 6.11.1888 v Kandii, obec Laškov. Plukovník československé armády, autor příručky francouzsko-české vojenské terminologie, psané francouzsky.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat