Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Anjeli a démoni

Dan Brown

Slovart | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 518
Jazyky: slovensky
Překladatel: Oto Havrila
Série: Robert Langdon 1.
ISBN: 9788071459313
Poznámka: obálka Zuzana Dimunová
Vystaveno: út 29. listopadu 2022 8:25
Číslo položky: 446753

Dan Brown, autor svetového bestselleru Da Vinciho kód, ktorý čítali milióny čitateľov na celom svete, prichádza s ďalšou lahôdkou – starodávne tajné bratstvo sa vynorilo z tieňa, aby doviedlo do dôsledkov legendárnu pomstu.
...Keď zavolajú Roberta Langdona, svetoznámeho odborníka na symboliku, aby pomohol rozlúštiť záhadný symbol – vyrytý do hrude zavraždeného fyzika – objaví čosi nepredstaviteľné: oživenie starodávneho tajného bratstva známeho pod menom Illuminati, najmocnejšej organizácie, aká kedy bola na tejto zemi. Illuminati sa vynorili z tieňa, aby doviedli do dôsledkov legendárnu pomstu proti najnenávidenejšiemu nepriateľovi… katolíckej cirkvi!
Langdonove najhoršie obavy sa potvrdia v predvečer konkláve vo Vatikáne, keď posol illuminátov oznamuje, že priamo v srdci Vatikánu je skrytá bomba. Spojí sily s krásnou a záhadnou talianskou vedkyňou Vittoriou Verou a výsledok ich horúčkovitého pátrania je jedinou nádejou pre záchranu Vatikánu.

Komentáře ke knize
Dan Brown

Dan Brown je americký spisovatel thrillerů, proslulý bestsellerem Šifra mistra Leonarda. Je synem středoškolského profesora matematiky Richarda G. Browna, který v roce 1989 získal prezidentskou cenu za vynikající učitelství matematiky jako nejlepší středoškolský vyučující matematiky ve státě New Hampshire, a hudebnice. Brown vystudoval elitní internátní střední školu Phillips Exeter Academy, kde jeho otec učil, a r. 1986 absolvoval vysokou školu Amherst College. Nějakou dobu učil angličtinu na Phillips Exeter Academy, než se stal spisovatelem na plný úvazek. Zajímá se o kryptografii. Jeho manželka Blythe je historička umění a malířka. Tvorba Dana Browna se neustále pohybuje na hraně mezi fikcí a skutečností. Čtenář většinou neví, ve které oblasti se právě nachází a autor hranici záměrně rozmazává. Knihy Dana Browna jsou psány nesmírně čtivým způsobem. Čtenáře prakticky nutí, aby byla kniha přečtena téměř „jedním dechem“. Brown však často využívá a rozmělňuje motivy „vypůjčené“ z děl jiných autorů, například z díla spisovatele Umberta Eca.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více