Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Anděl smrti

Richard Sklář

Cosmopolis | 2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 399
Jazyky: česky
Edice: 1. svazek ed. Makléřka Boo 1x
Vydání: První vydání
ISBN: 9788024757582
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 30. srpna 2022 13:41
Číslo položky: 391237

Kriminální thriller, volně navazující na román Vila na Sadové, se opět odehrává v Ostravě, kde se realitní makléřka zaplete do případu sériového vraha.
Svérázná Roberta přezdívaná Bo, spolumajitelka největší ostravské realitní kanceláře, se po patnáctidenní dovolené na Srí Lance, kde se zotavovala ze zranění, vydává do Radvanic za prvním klientem, architektem Mojmírem Zastrčilíkem, který chce prodat svůj rozlehlý dům se zahradou. Tento podnikatel po roce 1989 pracoval ve Fondu národního majetku a jako městský investor zneužil své postavení k nezákonnému obohacení. Do kauzy byl zapleten také europoslanec Bedřich Cihlář, bývalý náměstek primátora Ostravy, a bývalý státní úředník Antonín Střílka, nucený správce České národní banky. Tyto tři zkorumpované muže zavraždil krutým způsobem mstitel, který vzal takto spravedlnost do vlastních rukou. Do vyšetřování je zatažena i Bo se svým společníkem Říďou. Oba mohou při pátrání využít své bohaté zkušenosti z tajných misí v zahraničí, kde působili jako příslušníci elitní jednotky.

Komentáře ke knize
Richard Sklář

Richard Sklář je ostravský spisovatel, publicista, fotograf, marketingový a reklamní pracovník. Dětství prožil v Orlové u dolu Žofie, do základní školy chodil do Zimného dolu. Je absolventem Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava. Působí jako spisovatel na volné noze. Jeho tvorba vychází z podrobné znalosti města Ostravy a jejího bezprostředního okolí. Některá díla napsal pod pseudonymem Bruno Ligock. Již přes dvacet let žije v Ostravě. Za tu dobu poznal spoustu zajímavých lidí a partyzánských stezek, což se následně odráží v jeho literární tvorbě. V 90. letech pracoval jako kondiční trenér Útvaru rychlého nasazení. Díky svým kontaktům a zkušenostem zná i zapadlá a zapomenutá zákoutí Ostravy a využívá je ve svých příbězích. Jeho knihy si velmi rychle získaly silnou fanouškovskou základnu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat