Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Anděl

Barbara Taylor Bradford

Alpress | 1999


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem na prodejně
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 356
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Klabanová
Edice: Klokan 1216x
Vydání: Klokan
ISBN: 80-7218-254-4
Vystaveno: so 1. května 2021 10:47
Číslo položky: 176220

V tomto románu o rodině autorka dramaticky zobrazuje charaktery čtyř sirotků, kteří si slíbí, že si navzájem budou rodinou - vždy jeden pro druhého.
V dospělosti náležejí do světa úspěšných osobností a od tohoto zařazení se odvíjí jejich další charakter. Všichni svůj slib poruší, každý svým způsobem. V příběhu, který se odehrává v prostředí Londýna, New Yorku, Hollywoodu a Paříže, nám Bradfordová ve své knize ukazuje cestu zpátky ke ztraceným životním hodnotám.

Komentáře ke knize
Barbara Taylor Bradford

Barbara Taylor Bradford je britsko-americká novelistka. Narodila se v Leedsu v severoanglickém hrabství Yorkshire. Už jako mladičká dívka ukázala, že má literární nadání - v šestnácti letech se stala reportérkou listu Yorkshire Evening Post a o čtyři roky později postoupila na londýnskou Fleet Street jako redaktorka a zároveň sloupkařka. V roce 1979 napsala svůj první román Zámožná žena. Posléze následovaly další úspěšné tituly, řada z nich se postupně stala předlohami k televiznímu zpracování. Romány B.T. Bradford se vyznačují přesvědčivým vykreslením rodinné atmosféry, pohody, hlubokého citu a lásky. Barbařina díla byla přeložena do čtyřiceti jazyků a prodávají se po celém světě. Jedním z českých vydavatelů je nakladatelství Alpress. Spisovatelka nyní žije s manželem Robertem Bradfordem, filmovým producentem v New Yorku a v Connecticutu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více