Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Americký sniper : autobiografie nejúspěšnějšího odstřelovače amerických dějin

Chris R Kyle, Scott McEwen, Jim DeFelice

CPress | 2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 400
Jazyky: česky
Překladatel: Marek Pavka
ISBN: 978-80-264-0635-8
Vystaveno: čt 20. května 2021 10:20
Číslo položky: 184812

V letech 1999 až 2009 zaznamenal Chris Kyle z jednotky amerického námořnictva SEAL nejvíce odstřelovačských zásahů v dějinách USA. Nepřátelé mu přezdívali "Ďábel", spolubojovníci ze SEALu "Legenda". Tato autobiografická kniha líčí bojové zážitky, které Kyle na jednotlivých misích prožil. Přináší osobní zpověď vojáka od jeho výcviku přes jednotlivá nasazení až po traumata z války v Iráku. Svůj pohled přidává i jeho manželka Taya, která otevřeně hovoří o dopadu války na jejich manželství, na děti i na samotného Chrise. Nakladatelská anotace. Kráceno.

Komentáře ke knize
Jim DeFelice

Jim DeFelice se narodil v New Yorku. Je autorem techno-thrillerů Brother's Keepr a Havana Strike . Jim také napsal víc než tucet knih pro mladé lidi. Žije se svojí ženou a synem v Hudson Valley ve státě New York.

Scott McEwen

Scott McEwen je právník ze San Diega v Kalifornii. Mládí strávil ve skautu a na loveckých výpravách v Oregonu. Mc Ewen je spoluautorem bestselleru New York Times „Americký sniper“. Působí jako advokát v San Diegu v Kalifornii. Přednášel na Právnické škole Th omase Jeffersona. Absolvoval Oregonskou státní univerzitu a poté studoval a pracoval v Londýně. Spolupracuje s několika vojenskými charitativními organizacemi včetně The Navy SEAL Foundation.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více