Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Akce Soudný den

Sidney Sheldon

Talpress | 1994


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 333
Jazyky: česky
Překladatel: Pavel Medek
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-85609-58-4 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 27. září 2021 9:12
Číslo položky: 224740

Napínavý román s vědecko-fantastickými prvky známého autora, v němž americký agent tajné služby pátrá po svědcích tragického přistání neznámého vesmírného tělesa.

Agent má nalézt výpravu turistů, kteří byli svědky ztroskotání meteorologického balónu ve švýcarských Alpách. Nalezením prvního svědka se agent dozvídá, že mu byly úmyslně poskytnuty mylné informace a havarovaným objektem bylo UFO. Zjistí, že nalezení svědkové jsou vzápětí likvidováni a brzy pochopí, že v nebezpečí je i on sám. Úspěšně pak čelí rafinovaným nástrahám rozsáhlého spiknutí.

Komentáře ke knize
Sidney Sheldon

Sidney Sheldon, vlastním jménem Sidney Schechtel, byl americký spisovatel, dramatik a scenárista. V roce 1937 se odstěhoval do Hollywoodu, kde započal kariéru scenáristy. Na základě jeho scénářů bylo vytvořeno 23 celovečerních filmů. Zabýval se též muzikálovou tvorbou. Muzikál Římské svíce se dostal i na Broadway Theatre, což mu zaručilo úspěch. Byl třikrát ženatý, poprvé s Jane Kaufman Hardingovou , pak s herečkou a designérkou Jorjou Curtrightovou, s níž strávil přes 30 let. Po její smrti se oženil s Alexandrou Kostoffskou. Zemřel v roce 2007 na zápal plic. Za svá díla získal divadelní cenu Tony, později též ocenění Emmy za práci na seriálu Já sním o Jeannie. V roce 1947 se stal držitelem Oscara za původní scénář k filmu The Bachelor and the Bobbysoxer. Napsal celkem 18 románů. Často psal o lidech v nebezpečných situacích. Jeho hlavními hrdinkami jsou mnohdy odvážné a schopné ženy, které i přesto však mají dostatek ženskosti.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat